Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite’dan Espor Dünyasına 100 Milyon Dolar Ödül!

Fortnite, espor dünyasına 100 milyon oyun havuzu sunuyor.

Günümüzün en çok oynanan Battle Royale oyunu olarak karşımıza çıkan Fortnite, her geçen gün kitlesini artırmaya devam ediyor.

Fortnite’dan Espor Dünyasına 100 Milyon Dolar Ödül 2

Son zamanlarda oldukça popüler bir konuma yükselen başarılı oyun, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir duyuru ile de espor dünyasının gönlünü fethetmeyi başardı. Yapılan açıklamaya göre 2018 – 2019 sezonunda, Fortnite turnuvalarının ödül havuzu tamı tamına 100 milyon dolar olacağı belirtildi. Oyun severlerin yüzünü güldüren bu duyuru ile turnuvaların daha can alıcı bir hale geldiğini söyleyebiliriz.

Epic Games tarafından yapılan açıklamaya şöyle bir bakacak olursak, “Rekabet odaklı oyunculuğa büyük çaplı destek veriyoruz ancak yaklaşımımız farklı olacak. Daha kapsayıcı olmayı ve oynamaktan da, izlemekten de keyif almanıza odaklanmayı planlıyoruz. Yarışma yapılarına ve uygun platformlara dair daha fazla detay için, ilerleyen haftalarda takipte kalın” diye söz ediliyor.

45 milyondan fazla oyuncu kitlesine sahip olan yapım, espor dünyasına adımını attığı günden bu yana da popülaritesini artırmaya devam etti. 100 milyon dolarlık ödül havuzu ile Fortnite’ın turnuvaların da rekabet ortamı hiç olmadığı kadar kızışacak gibi görünüyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.