Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite’a Sınırlı Bir Süreye Sahip Olan John Wick Modu Geldi!

Fortnite'a sınırlı süreli mod geldi.

Günlerdir John Wick’e dair çeşitli sızıntılar ile gündeme gelen Fortnite, oyuncuların beklentisini boşa çıkarmadı. Dün yeni güncellemesini alan yapım, bugün de oyunculara sınırlı bir süreye sahip olan John Wick modu olan Wick’s Bounty’i sundu.

Fortnite’a Sınırlı Bir Süreye Sahip Olan John Wick Modu Geldi 2

Kötü şöhretli bir suikastçi olarak bilinen John Wick aksiyon dolu sahneler ile karşımıza çıkmıştı. Oyun içerisinde geniş bir hayran kitlesine sahip olan bu karakter sınırlı bir süreli mod ile oyunculara yeni bir heyecan sunuyor. Epic Games tarafından resmi olarak yapılan açıklama da birkaç sızıntı ve ipucu ile gündeme gelen John Wick’in sonunda Fortnite’a geldiği bilgisi verildi. Wick’s Bounty adlı yeni sınırlı süreli mod ile oyuncular Keanu Reeves ile özdeşleşen John Wick’in üçüncü bölümünü kutlamış olacaklar.

Wick’s Bounty modunda oyuncular diğer kelle avcılarını avlayarak altın jetonları toplamaya çalışacak ve hayatta kalabilmek için mücadele edecekler. Bu modda görevi ilk yerine getiren kişi kazanan olacak.

Oyuncular etkinlik bitmeden görevleri başardıkları takdirde Altın Jeton sırt süsü, Tek Atış şemsiyesi, Öcü kaplaması ve bonus TP dahil olmak üzere birbirinden farklı ödüller kazanabilecekler. Belirtilen mod içerisinde üç kez elenen oyuncular maçı kaybetmiş sayılacaklar. Ayrıca oyunun mağazasına John Wick kıyafeti, çantası ve balyozunun yer aldığı John Wich seti de eklendi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.