Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite’a Kıyamet Günü Sayacı Eklendi

Yeni sezon öncesi Fortnite'a kıyamet sayacı eklendi.

Popüler Battle Royale türü oyunu Fortnite’a kıyamet günü sayacı eklendi. Peki bu sayaç ne anlama geliyor?

fortnitea kiyamet gunu sayaci eklendi 2

Eski popülerliğini yitirmeye başlayan Fortnite oyunu bu kötü gidişe dur demek için oyuna yeni içerikler eklemeye devam ediyor. Kısa bir süre önce TENET filminin yeni fragmanını oyun içinde oyunculara izlettiren Fortnite oyununa kıyamet günü sayacı eklendi. Oyuncuların oyuna giriş yaptıkları ekranda karşılarına çıkan bu sayaç ayrıca Midas’ın ofisinde de yer alıyor. Oyunun asıl haritasında ise bu sayaç henüz yer almıyor. Oyuna eklenen bu sayacın 7 günlük bir geri sayım süresi bulunuyor. Bu sayaca göre sayaç 30 Mayıs tarihinde sonlanacak.

Fortnite’ın ikinci sezonunun ikinci bölümünün bitiş tarihi 4 Haziran olarak açıklanmıştı. Yeni eklenen Kıyamet Günü Sayacı ile sezon bitmeden önce oyunda yeni gelişmelerin yaşanacağını görebiliyoruz. Oyuna nelerin olacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Fortnite oyununa eklenen bu sayaç elbette ki Fortnite’ın devasa Kıyamet Aygıtı ile alakalı. Fortnite’ın bu kıyamet aygıtı, tüplerine güç toplayıp iyice güçlendikten sonra büyük oyunu tehdit etmeye başladı. Midas’ın ofisinde de Kıyamet Aygıyı’nın arkada parlamaya başladığı görülüyor. Olayı kısaca açıklamak gerekirse Fortnite’ın ikinici bölümü ikinci sezonu ile birlikte karşımıza çıkan Gölge karakteri Hayalet’i yenip Agency’i ele geçirmek üzere. Bu olay gerçekleştiğinde ise Kıyamet Aygıtı aktif hale gelecek. Oyunda ayrıca Agency binasının üzerinde kötü bir şeylerin döndüğünün işareti olan bulutlar toplanmış durumda.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.