Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite’a Hafif Makinalı Tüfekler Gelecek!

Fortnite’a çok yakında hafif makinalı tüfekler gelecek.

Günümüzde 45 milyondan fazla oyuncu kitlesine sahip olan Fortnite, aldığı güncellemeler ile oyunculara yeni içerikler sunmaya devam edecek.

Fortnite’a Hafif Makinalı Tüfekler Gelecek 2

Bugün VG247’de yer alan habere göre Fortnite’a hafif makinalı yeni tüfek modelleri yer alacakmış. Milyonlarca oyuncunun kalbinde taht kuran oyun, iki haftada bir aldığı güncellemeler ile yeni içeriklerini oyunculara sunmaya devam ediyor. Oyun içerisinde sayısız silah olduğunu biliyoruz. Ancak Epic Games, güzel bir sürpriz ile oyunculara yeni silah modellemeleri de sunmaya devam ediyor. Oyunun bir sonraki güncellemesinde gelecek olan içerikler arasında şuan için bir adet silah bulunuyor. Bu silah yakın ve uzak mesafeden düşmanlarınızın kabusu olacak. 100 mermiye sahip olan bu silah, çok yakında oyuncuların beğenisine sunulacak.

Geçtiğimiz ay İOS platformuna çıkan Fortnite, önümüzdeki aylar içerisinde de Android platformuna çıkacak. App Store’da en çok indirilen ücretsiz oyun olarak karşımıza çıkan yapım, konsollardaki sürümü ile aynı içeriklere ve özelliklere sahip.  Oyuna gelecek olan silahın mobil platforma da sunulacağı belirtilirken, konuyla ilgili herhangi bir tarih verilmedi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.