Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite’a Daybreak Adında PvE Benzeri Bir Mod Geliyor

Fortnite, Daybreak adlı yeni oyun modu ile Battle Royale deneyiminin ötesine geçmeye hazır görünüyor.

Bugün yayınlanan Fortnite Kreatif v16.40 güncellemesinin dosyalarında Daybreak adlı yeni bir mod keşfedildi. Fortnite Intel‘e göre Daybreak, oyunculara ilk galibiyetleri için özel bir şemsiye veren sınırlı süreli bir mod olarak karşımıza çıkacak.

Çok fazla detay olmasa da yeni modun NPC’ler ve oyuncuların savaşması için canavarlar / yağmacılar içereceği bildiriliyor. Güncelleme dosyalarına göre Daybreak modundaki ana görev, bir helikopteri onarmak ve adadan kaçmak gibi görünüyor.

Fortnite Daybreak oyun modu

Söz konusu ada, ilk kez bu ayın başlarında ortaya çıkmıştı. Apple-Epic Games davasından sızan belgelerden birinde Daybreak, “açık dünya simülasyonu korumalı alan modu” olarak tanımlanmıştı.

Fortnite Bölüm 2 Sezon 6 ile tanıtılan avlanma gibi bazı mekaniklerin Daybreak’de de olması bekleniyor. Söz konusu modun Fortnite Kreatif v16.40 güncellemesi ile kendini göstermesi, Daybreak’in çok yakında yayınlanabileceğine işaret ediyor. Moda ilişkin yeni detayların ortaya çıkması halinde sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.