Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite Yeni Air Jordan İçerikleri Sunacak

Epic Games’in popüler battle royale oyunu Fortnite’a yeni içerikler eklenmeye devam ediyor. Ortaya çıkan sızıntılara göre Fortnite Mağazasına yeni Air Jordan içerikleri eklenecek.

Sevilen battle royale türü oyunlarından olan Fortnite’ın yeni sezonunun başlamasına az bir süre kala, oyunculara yeni sezonda sunulacak olan içerikler de ortaya çıkmaya başladı.

Markalar ve içerik üreticileri ile kurduğu ortaklıklarla adından sık sık söz ettiren Fortnite yeni Air Jordan içerikleri ile oyuncularının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Fortnite Yeni Air Jordan İçerikleri Neler?

Fortnite Yeni Air Jordan

Fortnite’ın veri madencileri olan HypeX ve iFireMonkey gibi kişiler Fortnite’a eklenecek olan içerikleri ya da oyunda yapılacak olan değişiklikleri daha önceden takipçileri ile paylaşıyor. Veri madencilerinin paylaşımına göre Fortnite yeni Air Jordan içerikleri ekleyecek. Hatırlandığı üzere Fortnite daha önce de Air Jordan ile bir ortaklık kurmuş ve bu ortaklıkta çeşitli kostümlere ek olarak bir oyun modu sunulmuştu. Sunulan bu oyun modunda, oyuncular başarılarına göre çeşitli hediyelerin sahibi olmuştu.

fortnite yeni air jordan icerikleri 3

Fortnite yeni Air Jordan içeriklerinde ise iki yeni kıyafet ve çeşitli Air Jordan marka spor ayakkabıları yer alıyor. Oyuna ayrıca Air Jordan 11 Retro Cool Grey ayakkabısıyla uyumlu çeşitli çıkartmalar da eklenecek. Ürünlerin fiyatı ise şimdilik açıklanmamış olsa da içeriklerin mağazaya eklenmesiyle birlikte fiyatları da öğrenmiş olacağız.

fortnite yeni air jordan icerikleri 4

Son olarak Epic Games’in kendi metaverse’ini oluşturma fikrine çok sıcak baktığını düşündüğümüzde, ilerleyen süreçte Fortnite başta olmak üzere diğer Epic Games oyunlarında avatarlar için daha ayrıntılı özelleştirmelerin sunulabileceğini söyleyelim.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.