Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite Ve Warner Bros, Birds Of Prey İçin Bir Etkinlik Düzenleyebilir

Fortnite, Şubat 2020 yılında çıkması beklenen Suicide Squad için yeni bir etkinlik yapabilir.

Bir söylentiye göre, Warner Bros. Pictures‘ın süper kahraman filmi Suicide Squad‘ın yaklaşmakta olan filmi için bir etkinlik’te Harley Quinn ve çetesinin Fortnite dünyasında yer alabileceği. Epic Games, Kuşlar bir sonraki etkinliğin teması olacak diyerek bu söylentiyi oldukça güçlendirdi.

Fortnite Ve Warner Bros Birds Of Prey İçin Bir Etkinlik Düzenleyebilir

Bu ipucu, Warner Bros. resmi hesabı ile Fortnite resmi hesabı arasında bir Retweet ile ortaya çıktı.  Warner Bros. filmin kadrosunun bir videosunu tweetledi ve Fortnite bu tweeti alıntılayarak “Yakında Görüşürüz Harley” dedi. Daha sonra Warner Bros. bir ruj öpücük emojisi ile “Sabırsızlanıyorum” diyerek yanıtladı.

Bu noktada bu bir spekülasyon, ancak Birds Of Prey, Şubat 2020 tarihinde beyazperde’de ki yerini alacak ve filmi tanıtmak için oldukça iyi bir zaman gibi görünüyor. Fortnite filmin tanıtımını yapmak için daha önce’de Stranger Things, Star Wars ve Batman gibi filmlerle ortak çalışmaları olmuştu.

Fortnite, Unreal’ın “Chaos Engine” kullanmaya başlaması ile oldukça yeni bir yükseltme yapacağını ve artık her zamankinden daha fazla marka ile ortaklık yapacağa benziyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.