Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite Ve TikTok Emote Royale Yarışması Düzenliyor

Fortnite ve TikTok iş birliği ile yapılan Emote Royale yayında.

Dünyanın en çok oynanılan Battle Royale oyunu Fortnite, TikTok firması ile bir araya gelerek, oyuncuların Fortnite’a eklenmesini sağlamak için orjinal bir dans hareketi tasarlayıp göndermelerine olanak tanıyan bir Emote Royal yarışması düzenliyor. Geçtiğimiz günlerde Ünlü Fortnite oyuncusu ve aynı zamanda yayıncı olan Ninja‘nın kostümü ve emote’u gelmişti.

Fortnite Ve TikTok Emote Royale Yarışması Düzenliyor 1

Yarışma kuralları basit. TikTok uygulaması üzerinden #EmoteRoyaleContest hashtag’ini kullanarak kendinize özgü dans hareketleriyle video çekip paylaşmak.

Geliştirici daha sonra en iyi dansı seçecek ve bir Fortnite ifadesine dönüştürecek. Böylece oyunda kendi emote’unuzu sahip olacaksınız. Ayrıca, kazanan kişiye 25.000 V-Papel ve Fortnite VIP hediye paketinin sahibi olacak.

Nasıl bir şey yapacağınızı kafanızda şekillendiremediyseniz Pokimane ve Jordan Fisher‘ın yapmış oldukları videolara bakabilirsiniz.

Pokimane twitch.tv’de Fortnite oynayan bir yayıncı. Jordan Fisher ise Amerikalı şarkıcı ve dansçıdır.

@pokii can’t believe i’m saying this but i have my own Fortnite Emote! ?? you can get one too by entering a dance with #EmoteRoyalecontest #EpicPartner♬ original sound – poki

@jordan_fisherDropping into Emote Royale with my new emote! Enter the contest and you could get your own emote too. #EmoteRoyaleContest fortnite♬ original sound – jordan_fisher

Yarışma zaten başlamış durumda son katılım tarihi ise 24 Ocak.

Dikkat etmeniz gereken ana rekabet kuralları, 13 yaşından büyük olmalısınız. Videoların süresi 15 saniyeden uzun olamaz ve dansınızın Fortnite emote müziği içermesi gerekmektedir. Dans müziğini buradan edinebilirsiniz. Ve unutmayın dans figürleri ya da hareketleriniz orjinal olmalı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.