Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite v4.4 İçerik Güncellemesi Yayınlandı

Fortnite'a koku bombası ve Final Fight modu eklendi.

Son içerik güncellemesiyle birlikte popüler battle royale türü oyun Fortnite’a koku bombaları eklendi. Geçtiğimiz hafta sonu ortaya çıkan koku bombaları yeni Save the World moduna v4.4 güncellemesiyle eklenirken, aynı zamanda Final Fight: Teams of 20 modu da tanıtıldı.

fortnite v 4 4 icerik guncellemesi yayinlandi 1

Fortnite’ın v4.4 güncellemesiyle birlikte oyundaki çok sayıda bug ve hata ortadan kaldırıldı. Yeni Final Fight Teams of 20 modu oldukça ilgi çekici dururken kısıtlı bir süre boyunca aktif olacak ve ardından oyundan kaldırılacak.

Yeni koku bombalarıyla havada oldukça kötü kokan bir bulut yaratılacak ve her yarım saniyede bir oyunculara toplamda 5 hasar puanı verecek. Bu hasar etkisi toplamda 9 saniye boyunca etkisini sürdürecek. Koku bombaları Epic zorlukta çıkacaklar ve üçlü gruplar hâlinde bulunacaklar. Aynı zamanda bu bombaları zemin katlarında, sandıklarda ve makinelerin içinde bulabilirsiniz. Kısacası koku bombalarını bulmak pek de kolay olmayacak.

Battle Royale moduna benzer şekilde Final Fight modu da üçüncü döngüden sonra fırtına çemberini durduracak. Çemberin kapanması tamamlandığında geri sayım başlayacak ve zaman dolduğunda da en çok oyuncusu olan ekip kazanacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.