Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite Uncharted Paketi, Film ve Oyun Versiyonları ile Yayınlandı!

Uncharted oyununun ikonik karakterleri Nathan Drake ve Chloe Frazer, başrolünde Tom Holland'ın yer aldığı film uyarlaması ile eşzamanlı olarak Fortnite'a geldi.

Çok sayıda sızıntı ve söylentiden sonra Fortnite Uncharted işbirliği nihayet başladı. PlayStation klasiğinin ikonik karakterleri Nathan Drake ve Chloe Frazer, hem video oyunu hem de filmden ilham alan görünümleri ile Epic Games’in fenomen battle royale’ine ayak bastı. Satın alınabilir kıyafetler ve diğer eşyalar, şimdi içerik mağazasında.

Yeni bir oyun içi öğe olan Drake’in Haritaları, ipuçlarını çözebilen oyuncuları keşfedilmemiş gizli hazinelere götürecek. Nathan Drake ve Chloe Frazer’ın iki farklı görünümü bulunuyor. Bunlardan biri Naughty Dog tarafından geliştirilen Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu oyunundan ilham alırken, diğeri ise bugün vizyona giren Uncharted filminde karakterleri canlandıran oyunculardan esinleniyor.

Fortnite Uncharted İşbirliği Başladı

fortnite uncharted paketi

Herhangi bir karakterin satın alınması, ilgili kahramanın her iki versiyonunun da kilidini açıyor. Tüm alternatif stilleri ve aksesuarları içeren her iki karakterin bir paketi de içerik mağazasında mevcut. Fortnite Uncharted setinde bulunan öğeler şu şekilde:

  • Nathan Drake kıyafeti (hem film hem de oyun versiyonu)
  • Chloe Frazer kıyafeti (iki alternatif film stili ve Chloe’nin Çantası sırt süsü)
  • İkinci El Kılıç Kazması
  • Parashurama Baltası Kazması
  • Not Alıyorum İfadesi
fortnite uncharted

18 Şubat TSİ 17:00’dan 3. Bölüm: 1. Sezon’un sonuna kadar, sizi gömülü hazinelere götürecek olan Drake’in Haritaları‘nı bulabilirsiniz. Ganimetleri çıkarmak için kazmanızı kullanabilirsiniz. Daha fazla bilgi için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.