Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite Şimdide Travis Scott İle Bir Ortak Etkinlik Düzenliyor

Fortnite yeni bir etkinlik getiriyor.

Epic Games, Fortnite‘ın etkinlikleri ile şaşırtmaya devam ediyor ve genellikle oyunlarda normalde işi olmayan şeylerin harika çalışmasını sağlıyor. Bu kez Epic Games, Travis Scott için bir oyun içi tur etkinliği düzenliyor.

Fortnite Şimdide Travis Scott İle Bir Ortak Etkinlik Düzenliyor 1

Epic Games resmi duyurusunda “23-25 ​​Nisan tarihleri ​​arasında Travis Scott ve yepyeni bir pistin dünya prömiyerini içeren türden müzikal bir yolculuğa çıkın. Astronomik, Fortnite’de baştan sona inşa edilen Cactus Jack’in yarattıkları esinlenerek ilham veren başka bir dünya deneyimidir” dedi.

Küresel olarak popüler bir oyun olan elbette, Fortnite’ın tüm hayranlarını kapsayacak tek bir etkinlik düzenlemenin bir yolu yok, bu yüzden Epic ve Scott birden çok randevu seçti. Her zaman bir encore için geri dönebileceğinizden, duyduklarınızı seviyorsanız, bu özellikle kullanışlı olacaktır.

Yani, Fortnite-Scott Astronomik zaman çizelgesi aşağıdaki gibi olacak:

  • 24 Nis 2020 Cuma, 
  • 24 Nis 2020 Cuma, 19:00
  • 25 Nisan 2020 Cumartesi
  • 25 Nisan 2020 Cumartesi 20:00
  • 26 Nisan 2020, Pazar 14:00

Olayı işaretlemek için Epic, Fortnite’ın Icon Series’de yeni kozmetikler aldığını duyurdu. 21 Nisan’dan itibaren Scott temalı kıyafetler, ifadeler ve daha fazlasını oyun içerisinde alabileceksiniz.

Son olarak, Fortnite’ın konserlerinin Astronomik olaylardan herhangi birine katılmaları durumunda alacakları ücretsiz hediyeler var. Bunun için oyuna giriş yapın, Astroworld Cyclone Glider ve iki yükleme ekranı elde edin.

Resmi duyuruyu burada bulabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.