Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite Shifty Shafts Hazine Haritası Nerede?

Fortnite'da yeni treasure map yeri belli oldu.

Fortnite’da Shifty Shafts hazine haritası görevi bu haftaki görevlerde önemli rol oynarken, toplamda 10 Battle Stars veriyor. Tüm bu yıldızları hızlıca kazanmanız için biz de size yardımcı olacağız ve Fortnite Shifty Shafts hazine haritası yerini göstereceğiz.

fortnite shifty shafts hazine haritasi nerede 1

Veteran challenge avcıları aslında Fortnite Shifty Shafts hazine haritasının Tilted Towers’ın güneyinde yer aldığını bilecektir. Daha sonra Epic’in premium pass’iyle Fortnite skinleri ve kozmetik eşyalar alabilirsiniz. Normalde bunları almak için Fortnite V-Bucks’a ihtiyacınız oluyordu.

Fortnite Shifty Shafts Hazine Haritası (Treasure Map) Nerede?

Fortnite Shifty Shafts hazine haritası ilk kez YouTube’da ShuffleGamer adlı bir yayıncı tarafından keşfedildi. Dolayısıyla görevin hakkını ilk önce ona vermek gerek. Yeri Dusty Divot’un güney batısındaki kayalık bölgede yer alırken, aşağıda yer alan haritada görevin bölgesini gösterdik. Dolayısıyla oyun başladığında doğrudan buraya inerek Battle Pass görevini tamamlayabilirsiniz.

Hazine dağın en uzun kısmında değil fakat kamp alanının güneyinde kalıyor. Doğrudan buraya inmek en kolay yöntem olacaktır aksi takdirde tırmanmak için pek çok materyale ihtiyacınız olacak.

fortnite shifty shafts hazine haritasi nerede 2 1

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.