Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite Ruin Skin Nasıl Alınır?

Fortnite Ruin Skin nasıl elde edilir?

Oyuna yeni eklenen Fortnite Ruin skin nasıl alınır? Son birkaç haftadır Fortnite oynadıysanız, muhtemelen menüdeki gizemli yeni karakter Ruin’i fark etmişsinizdir. Peki bu skin nasıl açılır?

Fortnite ruin skin nasil alinir 1

Fortnite Ruin Skin Nasıl Açılır?

Bu skini elde etmek için toplam 55 haftalık görevleri tamamlamış olmanız gerekiyor. Ana menüde görevler sekmesinden ilerleyişinizi kontrol edebilirsiniz. Her hafta toplam 7 yeni haftalık görev alıyoruz ve bunlardan dördü tüm oyunculara ücretsiz oluyor, kalanları ise Savaş Bileti sahiplerine veriliyor.

Rakamları hesaplarsanız, Battle Pass sahiplerinin bu skini 8 hafta içinde açabildiğini fark edeceksiniz. Bu da en erken süre anlamına geliyor.

8. sezon Battle Pass sahibi olmayanların ise 55 haftalık görevi tamamlaması için toplam 14 hafta görev yapması gerekiyor. Dolayısıyla bu da demek oluyor ki Battle Pass sahibi olmayan oyuncular Fortnite Ruin skinini elde edemeyecekler.

Fortnite 8.20 içerik güncellemesi geçen haftanın başında gelmişti. Ruin skininin yanı sıra bu güncellemenin önemli bir diğer içeriği de yeni silah Boom Bow olmuştu. Ayrıca popüler Sniper Showdown süreli mod da oyuna geri dönüş yaptı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.