Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite Palmiye Park’ın Doğusundaki Atış Poligonu Görevi Nasıl Yapılır?

Yeni hafta, yeni Fortnite görevi!

Fortnite’da Palmiye Park’taki atış poligonu nerede? Muhtemelen Epic Games’in battle royale oyununda son hafta görevlerine baktıktan sonra bu rehberi buldunuz. Yeni görevde Palmiye Park’ın doğusundaki atış poligonuna gitmeniz ve burada 5 ya da daha fazla puan almanız gerekiyor. Peki Fortnite Palmiye Park Atış Poligonu görevi nasıl yapılır?

Fortnite palmiye parkin dogusundaki atis poligonu gorevi nasil yapilir 1

Bilmeyenler için hatırlatalım; bu üç parçalık bir görevin son halkası. Yani öncesinde ilk iki halkayı tamamlamanız, ardından Palmiye Park’taki atış poligonuna geçmeniz gerekiyor.

Eminiz ki daha önce onlarca, belki yüzlerce saat Fortnite oynadınız ve artık atış yeteneklerinizi de epey geliştirdiniz. Bu yüzden atış poligonunda zorluk yaşayacağınızı düşünmüyoruz.

Fortnite Palmiye Park Atış Poligonu Yeri

Başlıkta da belirtildiği üzere bu görevde Palmiye Park’ın doğusuna gideceksiniz. Burası çöl bölgesi ve aradığınız yer de oyundaki yarış pistinin güneyinde yer alıyor. Palmiye Park yerleşim yerinden kuzeydoğuya giderek de atış poligonunu bulabilirsiniz.

Yine de kafa karışıklığı yaşayanlar için aşağıdaki haritayı hazırladık ve yeri net şekilde görebilirsiniz. Atış poligonuna gittiğiniz zaman 5 ya da üzeri puan almanız şart. Bol şans!

Fortnite palmiye parkin dogusundaki atis poligonu gorevi nasil yapilir 2

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.