Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite Oyuncuları Artık Wolverine’in Logan Kostümünü Açabilirler

Marvel'ın sevilen karakterlerinden biri olan Wolverine için Logan stil görünümü artık oyun içerisinde erişilebilir olacak.

Dünyanın en popüler Battle Royale oyunlarından biri olan Fortnite‘a gelen Wolverine’s Battle Pass sayesinde oyuncular Wolverine’in kıyafetinin Logan stilini açma şansı buluyorlar. Battle Pass mücadelesini tamamlayarak Wolverine’in Logan stiline sahip olabilirsiniz. Yeni içerikler ile birlikte oyuncuların takdirini kazanmaya devam eden Fortnite’da ayrıca geçtiğimiz günlerde haberini de yaptığımız üzere Cadılar Bayramı etkinliği geliyor. Bu etkinlik ile birlikte oyuncular birçok yeni içeriğe sahip olacaklar ve çeşitli kostümler ve kozmetiklere sahip olabilecekler.

Fortnite Oyunculari Artik Wolverinein Logan Kostumunu Acabilirler 1

İçerik olarak bana göre en zengin oyunlardan biri olan Fortnite, Epic Games’in yoğun çalışmaları sayesinde oyuncularına sürekli olarak yenilikler sunmaya devam ediyor. Marvel karakterlerinden biri olan ve hem oyuncuların hem de film hayranlarının en sevdiği karakterlerden biri olan Wolverine’in Logan stili artık oyuncular tarafından Wolverine’s Battle Pass mücadelesini tamamlamaları karşılığında alınabilecek. Battle Pass’i satın alan oyuncular 4. sezonun haftalık görevlerini de yapmaya devam edebilecekler.

Battle Pass mücadelesini tamamlayarak ve onu yenerek Wolverine’i serbest bırakabilirsiniz. Ek olarak, Altın ve kahverengi Klasik stilini, Sezonun geri kalanı için 5. ve 6. Haftalar arasında 10 Haftalık Görevi tamamlayarak açabilirsiniz. Aşağıdaki videodan Wolverine için yayınlanmış olan tanıtım fragmanını izleyebilirsiniz.

Wolverine Arrives | Fortnite

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.