Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite Mutlu Mahallenin Batısındaki O Harfini Ara Görevi Nasıl Yapılır?

Yeni FOrtnite görevi nasıl yapılır?

Fortnite 7. sezonda bu haftanın görevi Mutlu Mahallenin batısında yer alan O harfini aramamızı istiyor. Beş parçalı olacak olan bu görevde 10 yıldıza denk Savaş Bileti alacağız. Bu sayede de daha farklı kozmetik eşyalar açabileceğiz. Peki Fortnite Mutlu Mahallenin batısındaki O harfini ara görevi nasıl yapılır? Fortnite’da O harfi nerede?

fortnite mutlu mahallenin batisindaki o harfini ara gorevi nasil yapilir 1

Bu görevin sonunda N-O-M-S harflerine ulaşacağız ve son aşama böyle tamamlanacak. Fakat öncelikle Mutlu Mahalle batısındaki O harfine konsantre olmamız gerek. Bu görev bazen biraz uğraştırıcı olabiliyor çünkü harf oldukça iyi saklanmış. Hatta yardım alsak bile harfi bulmamız için birkaç deneme yapmamız gerekti.

Fortnite Mutlu Mahallenin Batısındaki O Harfini Ara Görevi

Dolayısıyla harfin izini sürerken zorluk yaşıyorsanız, yolu göstermemize izin verin. İlk olarak Fortnite haritanızı açın ve Mutlu Mahalle batısında ve iki dağın arasında kalan yerleşim yerini işaretleyin. Bu fabrika alanını şüphesiz daha önce ziyaret ettiniz fakat görevi içinde aramayacaksınız.

Bunun yerine binanın ön kapılarına gitmeniz ve güneydeki çöp yığınına bakmanız gerekecek. Araştırma için binanın güneydoğu köşesine gidin ve zeminde O harfini bulacaksınız. E tuşuna basarak da etkileşime geçebilir ve Fortnite görevinin bu ilk aşamasını tamamlayabilirsiniz. Harfin bulunduğu bölgeyi ise aşağıdaki haritada paylaştık:

fortnite mutlu mahallenin batisindaki o harfini ara gorevi nasil yapilir 2

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.