Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite Keskin Nişancı Tüfeği Kullanımı ve İpuçları

Fortnite'da nasıl sniper kullanılır?

Fortnite: Battle Royale’de özellikle oyun sonlarına doğru bir sniper tüfeğe sahip olmak hayatta kalma şansınızı önemli ölçüde artırıyor. Herkes köşesine çekilip saklanırken, keskin nişancı tüfeği sayesinde daha rahat savaşma ve düşmanları uzaktan da olsa öldürebilme – yaralayabilme şansınız oluyor. Peki Fortnite’da sniper nasıl kullanılır? Fortnite keskin nişancı tüfeği ipuçları nelerdir?

fortnite keskin nisanci tufegi kullanimi ve ipuclari 1

Fortnite Keskin Nişancı Tüfeği İpuçları

Aşağıda sniper yeteneklerinizi geliştirebilecek birkaç ipucu sıraladık. Fakat unutmayın ki bunları öğrenmek için en önemli şey bol bol pratik yapmak olacaktır. Dolayısıyla kazanmaya odaklanmak yerine daha çok becerilerinizi geliştirmeye çalışın.

  • Keskin nişancı tüfekleriyle ilgili en önemli ipucu mermilerin mesafeden etkilendiğini bilmek. Yani merminin düşüş süresini hesaplamanız gerekecek çünkü dürbünle gördüğünüz noktayı uzak mesafelerden doğrudan vuramazsınız. Dolayısıyla düşman çok uzak mesafedeyse ve vurmak istiyorsanız nişangahı kafasının biraz üstünde tutmanız gerekecektir. Düz bir şekilde koşuyorsa da önüne doğru ateş etmeniz gerekir. Aslında bunu anlatması zor ve bol bol pratik yaparak öğrenmeniz gerekiyor fakat temel mantık bu.

  • Ayrıca merminin düşeceği yeri isabet ettirmekte zorlananlar için hatırlatalım, Fortnite’da bu oran oldukça fazla. Dolayısyıla hedefinizden uzağa ya da üstüne nişan alırsan bu mesafeyi biraz fazla abartmanız gerekebilir.

  • Nişanınıza güvenin ve eğer merminiz hedefi ıskalayıp geçerse panik yapmadan tekrar deneyin. Daha iyi olmak için daha çok ateş etmeniz gerekecek.

  • Pozisyon alma yetenekleriniz üstüne çalışın. Açık bir arazide asla keskin nişancı tüfeği kullanmayın. Aynı zamanda yakınlarınızda başka bir düşman da olmamalı. Ateş etmeden önce konum avantajının sizde olduğuna emin olun.

  • Bu hepinizin bildiği bir şey ama yine de hatırlatalım; mümkün olduğunca ve fırsat buldukça nişanı kafadan alın. Bu şekilde düşmanın işini tek seferde bitirebilirsiniz.

  • Özellikle de hareketli bir düşmanınız varsa, işini tek seferde bitirmek zor olabilir. Bu gibi durumlarda bir sniper mermisi ile vurduktan sonra hızlıca silah değiştirin ve ‘spray’ yöntemiyle tarayarak öldürmeye çalışın.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.