Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite Kaz Yuvalarını Ara Görevi Nasıl Yapılır?

Fortnite'da yapılmadık görev bırakmıyoruz!

Fortnite su kenarındaki kaz yuvalarını ara görevini yaparken zorluk mu yaşıyorsunuz? Yılbaşı her zaman için tüketimin arttığı bir dönem oldu ve Fortnite da 14 günlük etkinlikleri boyunca her gün yeni görevler sunuyor. Bugünki görevde ise oyunculardan Fortnite’da kaz yumurtaları bulması isteniyor. Peki Fortnite kaz yumurtaları nerede?

fortnite kaz yuvalarini ara gorevi nasil yapilir 1

Tüm kaz yumurtalarını arayıp bulduğunuzda bir ödül kazanacaksınız. Her ne kadar şimdilik ödülün ne olduğu blinmese de, bu etkinlikte oyuncuların kar topları, yeni yükleme ekranları ve festival spreyleri gibi pek çok ödüle sahip olduğunu gördük.

Bu yeni görev ilk olarak Fortnite veri madencisi Sr DraBx tarafından oyunun dosyalarında bulundu ve henüz açıklanmadan ortaya çıkarıldı. Bu sızıntı sayesinde de öncesinde bazı su kenarı kaz yuvalarını arama fırsatı yakaladık.

Fortnite Kaz Yumurtaları Yeri Nerede?

Bu kaz yuvalarının pek çoğu haritanın güney kısmında yer alıyor. Kaz yumurtalarının tamamı görevde belirtildiği üzere su kenarlarında ve bu yüzden bulması nispeten kolay oluyor. Fatal Fields bölgesinde iki yuva, çöl bölgesinde ise üç yuva bulacaksınız.

fortnite kaz yuvalarini ara gorevi nasil yapilir 2

Fortnite kaz yuvalarının yeri şu şekilde:

  • Dusty Divot’un güneyi

  • Fatal Fields’daki göl

  • Tilted Towers doğusu

  • Paradise Palms güneyi

  • Fatal Fields’ın güneydoğusu

  • Fatal Fields’ın kuzeydoğusu

  • Retail Row’un güneyi

Tüm bu yuvaları bulduğunuzda yumurtaları aramak için yapmanız gereken tek şey nişan almak ve E tuşuna basılı tutmak. Bol şans!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.