Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite Hilecilerinden İkincisinin de Cezası Belli Oldu!

Forntite Battle Royale'deki hilecilerden ikincisin de cezası belli oldu. 14 yaşındaki hilecinin annesi mahkemeye itiraz etti.

Geçtiğimiz günlerde Forntite Battle Royale’de hileli olarak tespit edilen iki oyuncunun, Epic Games tarafından tespit edildiğini ve mahkemeye verildiğini duyurmuştuk. Hilecilerden birinin adı Charles Vraspir olarak duyurulmuştu.

Fortnite Hilecilerinden İkincisinin de Cezası Belli Oldu 3

Charles Vraspir, Epic Games ile yaptığı anlaşma sonucunda sunuculara bir kez daha hileli olarak giriş yapmayacağına dair söz vermiş ve mahkemede savunma yapmıştı. Mahkeme de oyuncunun eğer sözünden geri dönerse 5.000 dolar para cezasına çarptırılacağını belirtmişti. Hileli oyunculardan ikincisinin ise 14 yaşında olduğunu belirtmiş ve davayla annesinin ilgilendiğini belirtmiştik. Hatta hilecinin annesi bu konuyla ilgili bir de açıklama yapmıştı. Hilecinin annesi, hileyi yapıp satan sitelerin asıl suçlu olduğunu söylemiş ve mahkemeye itiraz edeceğini söylemişti.

Hileli oyunculardan ikincisi olan 14 yaşındaki çocukta bu sabah mahkeme kararı ile resmen yıkıldı. Mahkeme Charles Vraspir’e olduğu gibi 14 yaşındaki çocuğa da 5.000 dolarlık bir fatura çıkardı. 14 yaşındaki çocuğun annesi davaya itiraz etti. Kadının yaptığı itiraza göre, oğlunun oyunu hacklediğine dair hiçbir delil bulunmuyormuş. Hatta 14 yaşındaki bir çocuğa dava açılması bile yasalara aykırıymış. Kadının yaptığı itiraz sonucunda Epic Games geri vites yaptı ve annenin itirazına yanıt olarak, “Herhangi bir yasayı çiğneyerek bu dava sürecine girişmedik. Çünkü dosya aşamasında sanığın yaşının küçük olduğunu bilmiyorduk” açıklamasını yaptı.

Fortnite Hilecilerinden İkincisinin de Cezası Belli Oldu 1

Umarız bu gelişmeler hilecilerin gözünü korkutur. Aksi takdir de Epic Games mahkeme koridorlarını hilecilerle dolduracak gibi görünüyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.