Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite Gösteri Zamanı Alanını Ziyaret Et Görevi Nasıl Yapılır?

Fortnite'da gösteri zamanı görevi nasıl yapılır?

Epic’in popüler battle royale oyunu Fortnite’da gösteri zamanı alanı nerede? Son Fortnite görevlerini aldıysanız ve yapmak istiyorsanız muhtemelen sizin de aklınızdaki sorulardan birisi bu olmalı. Bu seferki görevlerden birinde de gösteri zamanını ziyaret etmeniz gerekiyor. Peki görev nasıl yapılır?

Fortnite gosteri zamani alanini ziyaret et gorevi nasil yapilir 1

Bilindiği gibi Fortnite ile DJ Marshmello iş ortaklığına girdi, ünlü müzisyenin setleri de oyuna aktarıldı. Bunu kutlamak için de hem Marshmello temalı kozmetik ürünler eklendi, hem de Keep It Mello dansı oyuna geldi. Üçüncü gösteri zamanı görevini yapmadan önce de bu dansa ihtiyacınız olacak. Öyleyse başlayalım; Fortnite gösteri zamanı alanı nerede?

Fortnite Gösteri Zamanı Alanı Yeri

Bu alan Fortnite’da Mutlu Mahalle – Pleasant Park bölgesinde yer alıyor. Güneyde yer alan futbol sahasının yerine bu büyük konser alanı eklenirken, yeri aslında oldukça basit fakat yine de bulmakta zorluk çekecekler için aşağıya bir harita ekledik.

Gösterilen yere gittiğinizde kolaylıkla bu Fortnite görevini tamamlayabilirsiniz. Diğer Fortnite görevlerimize de bakmayı unutmayın. Görevi yaparken herkese bol şans!

Fortnite gosteri zamani alanini ziyaret et gorevi nasil yapilir 2

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.