Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite Farklı Yılbaşı Ağaçları Önünde Dans Et Görevi Nasıl Yapılır?

Fortnite'da çözümlere devam ediyoruz.

Popüler battle royale oyunu Fortnite’da günlük ve haftalık görevler devam ederken, biz de sizlere rehberlerimizle zaman kazandırmaya devam ediyoruz. Şimdi ise sırada Fortnite farklı yılbaşı ağaçları önünde dans et görevi var. Peki bu görev nasıl yapılır? Fortnite yılbaşı ağaçları nerede?

fortnite farkli yilbasi agaclari onunde dans et gorevi nasil yapilir 1

Fortnite’daki yılbaşı ağaçları, diğer tüm ağaçlardan daha uzunlar fakat bulmak biraz zahmetli olabilir. Bu yüzden de zorluk yaşamamanız için bu rehberi hazırladık. Bu da dahil olmak üzere yılbaşına kadar olan yaptığınız tüm görevlerden kozmetik ödüller kazanacaksınız.

Fortnite Yılbaşı Ağaçları Nerede?

Fortnite’ın battle royale haritasında pek çok yılbaşı ağacı bulunuyor ve bunların göze çarpanlarını harita üzerinde işaretledik. Oyun başladığında hızlıca yapıp ölmemek için ağaçların toplu olduğu bölgelere iniş yapabilirsiniz.

Yapmanız gereken şey ise iniş yaptıktan sonra her bir ağacın yanına gitmek ve önlerinde dans etmek. Fakat bu ağaçların yanında bolca ganimet olduğu için rekabet de olacaktır. Diğer oyuncular da bölgeye inmek istediği için, görevi belki tek bir maçta bitirememe ihtimaliniz var.

fortnite farkli yilbasi agaclari onunde dans et gorevi nasil yapilir 2

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.