Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite Dördüncü Doğum Günü Mücadeleleri Başladı

Fortnite Dördüncü Doğum Günü Mücadeleleri kapsamında neler yapmanız gerektiğini sizler için derledik. Ücretsiz kozmetik ödüllerinizi almayı unutmayın.

Doğum günün kutlu olsun Fortnite. Epic’in kule savunma oyunu, Battle Royale oyununa dönüştü ve oyun dünyasına yön veren bir oyun haline geldi. Fortnite 4. doğum gününü bu hafta kutladı ve ve Fortnite dördüncü doğum günü mücadeleleri bugün başladı.

Bu görevler de 24 Eylül TSİ 16.00’dan 28 Eylül TSİ 09.00’a kadar etkin kalacak.

Satın alınacak bir şey yok, aynı zamanda sahip olunacak tecrübe puanı da yok. Bunun yerine, yeni bayram kozmetiklerinin kilidini açacaksınız. İşte tamamlamanız gereken tüm Fortnite doğum günü mücadeleleri ve bunu yaparak kazanacaklarınız.

Fortnite Dördüncü Doğum Günü Mücadeleleri

Tüm ücretsiz doğum günü kozmetik ürünlerini kazanmak için tamamlamanız gereken üç mücadele mevcut. Onları herhangi bir sırayla yapabilirsiniz ancak ne olursa olsun aynı sırayla ödüllerin kilidini açacaksınız. Çünkü üç kozmetik, sırasıyla bir, iki ve üç doğum günü mücadelesini tamamlayarak kazanılacak. Listeyi bitirmek için yapmanız gerekenleri aşağıya yazdık.

  • Doğum günü pastalarının önünde dans edin (4)
  • Doğum günü hediyeleri atın (4)
  • Doğum günü pastalarını farklı maçlarda tüketin (4)
Fortnite Dördüncü Doğum Günü Mücadeleleri

Doğum günü pastalarının önünde dans etmek için adlandırılmış dört yere gidin. Hemen bir tanesini tamamlayabilirsiniz ve diğer üç tanesini de tek turda halledebilirsiniz ancak yine de en az dört maç oynamanız ve yine de her birinde kek yemeniz gerekecek. Bunu herhangi bir büyük keki çevreleyen kek dilimlerini kullanarak yapabilirsiniz. Sanırım daha sonra pastanızı alıp ona da bir vuruş yapman gerekecek.

Fortnite Dördüncü Doğum Günü Mücadeleleri‘nin sonuncusunda ise doğum günü hediyeleri atmanızı gerekecek. Bunları rastgele ganimet olarak bulacaksınız ancak bunu yapmak için yalnızca 27 Eylül Pazartesi gecesine kadar vaktiniz olacak. Bundan sonra, tüm bu doğum günü eşyaları ve zorlukları elde edilemez hale gelecek, bu yüzden daha fazla Fortnite ücretsiz eşyası imrendiğiniz bir şeyse bu hafta sonu onları almayı unutmayın.

Fortnite Dördüncü Doğum Günü Mücadeleleri

Fortnite Dördüncü Doğum Günü Mücadeleleri ödülleri ile, her biri cömert dilim mor pastalarla süslenmiş dördüncü bir doğum günü çıkartması, kazma ve sırt süsü kazanabileceksiniz. Bu zorluklar, geçen yılki doğum günü etkinliğindekilerle neredeyse aynı, bu nedenle bu zorlukların bundan bir yıl sonra da geri gelmesini bekliyoruz. Yıllık koleksiyonu kaçırmamak için hafta sonu buradayken onları kaçırmayın.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.