Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite Çöktü Mü? Kara Delik Nedir? Fortnite’a Noldu?

Fortnite'ın yeni sezonunun bugün başlaması bekleniyor.

Epic Games’in milyonlara ulaşan oyunu olarak 2017’den bu yana oynanan Fortnite şu sıralar kara delik ile gündeme geliyor. 10’ncu sezonu dün sona eren Fortnite’a şuanda oyuncular giremiyor. Oyun alanı kara delik tarafından yutuldu.

Fortnite Çöktü Mü Kara Delik Nedir Fortnite’a Noldu 2

En çok oynanan battle royale oyunları arasında yer alan ve oynaması ücretsiz olarak mobil, konsol ve bilgisayar platformunda yer alan yapım günümüzde milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor. Yeni sezonu ile oyuncuları heyecanlandıran yapıma şu sıralar giriş yapılamıyor. Oyuncular oyunun ana ekranına girince kara delik ile karşılaşıyorlar.

Peki Fortnite çöktü mü?

Hayır Fortnite çökmedi. Oyunun vizyonu gereği tüm alanlar kara delik tarafından yutuldu. Bugün içerisinde yayınlanması beklenen yeni sezon ile oyuncular yeniden erişim yapabilecekler. Yeni sezon ile beraberinde 4 GB dosya boyutuna sahip olması beklenen bir de güncelleme yayınlanabilecekmiş.

10’ncu sezonun sona ermesi ile oyun tamamen karanlık bir atmosfere büründü.

Bunlara ek olarak bu sabah bazı kaynaklar Epic Games’in Fortnite’ı kapattığına dair bazı haberler yaptı. 250 milyondan fazla oyuncunun yer aldığı, deli gibi para basan bir oyunu kim kapatır ki? Mantığa ters olan bu iddia oyunun yeni sezonu ile sona erecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.