Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite Bölüm 2 Sezon 7 Ne Zaman Başlayacak? İşte Bilmeniz Gereken Her Şey

Epic Games’in fenomen Battle Royale oyunu Fortnite, müthiş yeniliklere sahne olması beklenen yeni sezonu için adeta gün sayıyor. Bu içeriğimizde, Fortnite Bölüm 2 Sezon 7 çıkış tarihi hakkında bildiğimiz her şeyi sizlerle paylaşıyoruz.

Battle Royale türünün mihenk taşlarından biri olan Fortnite, her yeni sezonu ile heyecan çıtasını bir tık daha yükseğe koyuyor. İçinde bulunduğumuz son sezonda Tomb Raider’dan Lara Croft ve dünyaca ünlü futbolcu Neymar Jr. gibi karakter görünümlerinin yanı sıra silah üretme ve hayvan evcilleştirme sistemi gibi çok sayıda yenilik vardı. Peki, Fortnite Bölüm 2 Sezon 7 hangi sürprizlere ev sahipliği yapacak?

Yeni sezon içerikleri henüz netlik kazanmadı, ancak şimdiye kadarki sızıntılar Fortnite’ın uzaylı teması odağında yeniden şekilleneceğini gösteriyor. Bu içeriğimizde, 7. sezona dair tüm bildiklerimizi sizlerle paylaşıyoruz.

Fortnite Bölüm 2 Sezon 7 Çıkış Tarihi

Fortnite Bölüm 2 Sezon 7

Fortnite Bölüm 2 Sezon 7 çıkış tarihi muhtemelen 8 Haziran olacak. 7. Sezon Savaş Bileti ise yine 950 Fortnite V-Papel olacak. Savaş Bi̇leti̇’ni̇ söz konusu tutar karşılığında alıp sadece oynayarak toplamda 1.500 V-Papel kazanabi̇li̇rsi̇niz. Bununla da i̇ster sonraki̇ Savaş Bi̇leti̇’ni̇ alabi̇li̇r, i̇sterseniz i̇çeri̇k mağazasından beğendi̇ği̇niz i̇çeri̇kleri̇ alabi̇li̇rsi̇niz.

Fortnite’a son olarak gelen 16.50 güncellemesi ile birlikte bazı veri madencileri olası bir uzaylı istilasına işaret eden birkaç ipucunu ortaya çıkardı. Colossal Crops’taki mahsuller neredeyse tamamen ortadan kalkarken, bir uzaylı kaçırma olayını gösteren animasyonlar ve Terli Kumlar’ın etrafında görünen birkaç poster, dünya dışı temasa işaret ediyor.

Fortnite sızıntıları konusunda en güvenilir kaynaklardan Hypex, UFO’ların rastgele bir şekilde haritanın etrafında doğacağını, oyuncuları kaçıracağını ve başka yerlere atacağını iddia etti.

Fortnite Bölüm 2 Sezon 7 Sıfır Noktası

Fortnite 7. sezon Sifir Noktasi Krizi

Bildiğiniz üzere Fortnite Bölüm 2 Sezon 6, oyunun ilk tek oyunculu etkinliği olan Sıfır Krizi Finali’ne ev sahipliği yapıyor. Burada Ajan Jonesy olarak oynuyor ve senaryoyu tamamlamaya çalışıyoruz. Adanın merkezine yeni bir kule ve köy inşa edilmişti. Muhtelemen bu kuleleri ve kule muhafızlarını içeren hikayenin bir devamı olacak.

Sıfır Noktası aynı zamanda son dönemde çıkan Batman/Fortnite çizgi roman setinin de odak noktası. Her sayı ile birlikte Batman ile ilgili karakter görünümleri veriliyor. DC’nin ünlü süper kahramanına ilişkin yeni içerikler 7. Sezon başlarken yayınlanacaktır.

Fortnite Bölüm 2 Sezon 7 Karakter Görünümleri

Son yıllarda köklü markalar ve ünlülerle inanılmaz işbirliklerine imza atan Fortnite, bu geleneği yeni sezonda da sürdürecektir. Hemen aşağıda 7. Sezon’da görebileceğimiz bazı karakter görünümleri var.

  • NBA
  • Ariana Grande
  • Dwayne “The Rock” Johnson
  • Lady Gaga
  • Naruto Uzumaki (Naruto)
  • LeBron James
  • Zion Williamson
  • Wonder Woman
  • Katniss Everdeen (Hunger Games)

Yukarıdaki skin’ler, Epic Games – Apple davasındaki mahkeme belgelerinden kamuoyuna yansımıştı. Bununla birlikte Naruto işbirliğinin Bölüm 2 Sezon 5’te olması gerekiyordu, ancak şimdiye kadar gerçekleşmedi. Ayrıca Bölüm 2 Sezon 6’da Neymar Jr. görünümüne olan müthiş ilgi göz önüne alındığında, bir başka spor yıldızı olan LeBron James‘in Fortnite’da görünebileceği fikri o kadar da uzak değil.

Asıl merak uyandıran şey ise son yılların en popüler sanatçılarından ikisi olan Ariana Grande ve Lady Gaga‘nın Fortnite’ta sanal konserler düzenleyebilmesi fikri. Oyun, sanal konserlere yabancı değil. Zira geçmişte Marshmello ve Travis Scott oyunda konser vermişti. Pandemi döneminde fiziksel konserler düzenleyemeyen sanatçıların hayranlarına ulaşmak için alternatif yollar keşfetmek istemeleri son derece mantıklı.

Zion Williamson ve LeBron James

Aynı mahkeme belgelerinde, Zion Williamson ve LeBron James‘in yer aldığı bir ‘Party Royale’ modunun planlandığı da ortaya çıkmıştı. Söz konusu etkinlik, basketbol temalı mini oyunlardan oluşacak ve oyunculara geleneksel Battle Royale arenasından farklı bir deneyim yaşatacak.

Fortnite Bölüm 2 Sezon 7 hakkında şu anda bildiğimiz her şey bunlar, ancak daha fazlasını öğrendiğimiz takdirde sizlerle paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz. O zamana kadar bizi takip etmeye devam edin!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.