Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite Bölüm 2 Sezon 3’ü Yeniden Ertelendi

Fortnite'ın yeni sezonu tekrar ertelendi.

Geçtiğimiz günlerde Epic Games Fortnite’ın Bölüm 2 Sezon 3’ünün ertelendiğini duyurmuştu. Bu haberin üstünden çok geçmeden Epic Games dünya çapındaki güncel olaylar nedeniyle yeni sezonun tekrar ertelendiğini duyurdu.

Fortnite Bölüm 2 Sezon 3ü Yeniden Ertelendi 1

Daha önce Epic Games 28 Mayıs haftasında yapmış olduğu açıklama’da Fortnite Bölüm 2 Sezon 3’ün 6 Haziran 2020 tarihinde Cumartesi günü yapılacağını söylemişti. Ancak daha sonra yaptığı açıklama’da bu tarih 11 Haziran’a ertelemişti.

Epic Games dünya’da ırkçılığa karşı verilen mücadele için mevcut sezonun biraz daha süreceğini ve şu an için uygun bir zaman olmadığını söyledi. Ancak Epic Games yeni sezon için tarih vermeyi de ihmal etmedi. Fortnite’ın yeni sezonunun 17 Haziran 2020 tarihinde başlayacağını bildirdi.

Yeni sezonunun gelişinin 2 kere ertelenmesinden sonra bir çok oyuncu yeni sezonunun gelişinin tekrar ertelenip ertelenmeyeceği konusunda tereddüt ediyor ancak Epic Games yaptığı açıklamanın devamında “Oyunu bir kaç kez ertelediğimizi biliyoruz ancak yeni sezon 15 Haziran 2020 tarihinde sunuculara eklenecek ve 17 Haziran tarihiyle birlikte başlamış olacak, sizi bu kadar beklettiğimiz için özür dileriz” dedi.

Eğer herhangi bir ertelenme olmazsa Fortnite’ın yeni sezonu 17 Haziran 2020 tarihinde başlayacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.