Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite Bölüm 2 Sezon 2 Uzatıldı Ve Sezon 3’ün Tarihini Açıkladı

Fortnite'ın sonraki sezonu ertelendi.

Epic Games, Fortnite: Battle Royale‘ın yaklaşan takvimi hakkında bir güncelleme yayınladı. Yayınlanan güncellemeye göre, bölüm 2 sezon 2’nin süresi uzatıldı ve Epic Games sezon 3’ün çıkış tarihiyle ilgili bilgi verdi.

Fortnite Bölüm 2 Sezon 2 Uzatıldı Ve Sezon 3ün Tarihini Açıkladı

Fortnite’ın resmi Epic Games sayfasında yapılan duyuruda “Herkese merhaba, Fortnite’ın Bölüm 2 Sezon 2’yi 30 Nisan tarihinin ötesine taşıyoruz. Planımız şimdilik bu yönde dedi. Bölüm 2, Sezon 1’in de uzatıldığını hatırlayabilirsiniz, ancak lansmanı gecikmediğinden bugüne kadarki en uzun Fortnite sezonu olmaya devam ediyor.

Epic Games, bu sezon hala çok fazla içeriğe sahip olduklarını hatırlattı. Bu, “yeni bir oyun, yeni Zorluklar, bonus XP ve birkaç sürpriz daha sunacak şekilde çoklu oyun güncellemelerini” içeriyor.

Ayrıca, herhangi bir şey bu planları bozarsa, web sitelerinde ve sosyal kanallarında zamanında güncelleme yapacaklarını söylediler. Dünya genelinde devam eden sağlık durumu göz önüne alındığında, muhtemelen biraz boşluk bırakmak akıllıca olacaktır.

Twitter’da Fortnite ve Epic’i takip ediyorsanız, kitlelerin hem hayranlıklarında hem de iyi niyetli küçümsemelerinde ne kadar kutuplaşmış olabileceğinin farkındasınız.

Duyurunun tamamını buradan okuyabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.