Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite Bölüm 2 Sezon 2 Bitiş Tarihi Açıklandı

Fortnite Bölüm 2 Sezon 2'nin bitiş süresi açıklandı.

Epic Games, geçen sezon sıfırlama düğmesine bastığında oyuncular anlaşılır bir şekilde heyecanlandı ve taze içeriğin çok az olduğu bir aşırı uzun sezonu kapattı. Ancak, casus temalı Fortnite Bölüm 2 Sezon 2‘ye gelen ilk tepkiler oldukça olumlu oldu.

Fortnite Bölüm 2 Sezon 2 Bitiş Tarihi Açıklandı

Standart Fortnite mevsimleri on hafta boyunca aktif kalma eğilimindedirler, ancak ek geliştirme sürelerine ve elbette oyuncuların son almış oldukları Battle Pass ilerlemesinde ilerleyebilmeleri için kaçınılmaz olarak birkaç hafta geciktirilecektir. Geçen sezona eklenen büyük gecikme bir anormallikti, bu yüzden Fortnite Bölüm 2 Sezon 2 bitiş tarihinin bu standart on haftadan çok çok ileri bir tarihe alınmasını beklemiyoruz.

Epic Games, yeni sezon ile birlikte yeni Battle Pass’i de yayınladığında oyun içi bir mesajla oyuncuları karşılamış ve aynı zamanda bize bir tarihte vermişti. Fortnite Bölüm 2 Sezon 2 için çıkarılan Battle Pass’ı alan oyuncular ekranlarında bu biletin geçerlilik süresinin 30 Nisan 2020 olduğunu görmüşlerdir. Bu da yeni sezonun çıkması ile birlikte tam olarak 10 haftalık bir süreye denk geliyor.

Yine’de oyunculara mevcut sezon’da Battle Pass’ı yeteri kadar verimli kullanabilmeleri için yeterli bir süre gibi görünüyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

4 Yorum

  1. Anonim

    Bana 13.500 v bucks

    0
    0
    Cevap
    • ensar davut dere

      14 000 v buck istiyorum

      0
      0
      Cevap
  2. Taha

    Bu sezon karakterlerinde güç olsun

    0
    0
    Cevap
  3. Taha

    Bu sezon güç olsun

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.