Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite Birinci Yaşını Oyuncular İle Kutluyor!

Fortnite doğum gününde oyuncuların yüzünü güldürüyor.

Tüm platformlarda ücretsiz olarak 125 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan Fortnite, birinci yılını oyuncular ile birlikte kutluyor.

Fortnite Birinci Yaşını Oyuncular İle Kutluyor 2

Tüm dünyayı etkisi altına alan Fortnite, Epic Games imzası ile sık sık gündeme geliyor. Aldığı sayısız güncelleme ile sürekli oyunculara yeni içerikler sunan yapım, doğum gününde de oyuncuların yüzünü güldürüyor. Epic Games, Fortnite’ın birinci yılına özel oyunlara yeni etkinlikler, kozmetik eşyalar ve görevler sunuyor. Fortnite doğum günü nedeniyle oyunculara üç yeni görev sunuyor. Belirtilen görevleri tamamlayan oyuncular özel hediyeler kazanacaklar. Rakiplerine toplamda 100 hasar vermeyi başaran oyuncular ‘Fornite’ın Doğum Günü’ adlı emojisini açacaklar.

Belirtilen görevler kapsamında 14 maç yapan oyuncular 5 bin Tecrübe Puanı kazanacaklar. Oyunun üçüncü görevinde ise oyuncular 10 farklı doğum günü pastası önünde dans edece ‘Nice Senelere’ isimli grafiti açabilecekler. Oyuncuların çok beğendiği Oyun Alanı modu da yeniden Fortnite içerisindeki yerini aldı. Bugün itibari ile oyunculara sunulan mod haritayı keşfetme konusunda neredeyse hayati önem taşıyor. Ayrıca bu modda oyuncular takım halinde savaşlara katılabilecekler. 5.10 güncellemesi ile oyunculara sunulan doğum günü görevlerine ve özel ödüllere ek olarak yüksek mermi kapasiteli bir de silah geldi. Otomatik bir makinalı tüfek olan yeni silah, yakın mesafeden oyuncuları ölüm makinasına çevirecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.