Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite: Battle Royale Hesap Birleştirme Özelliği 2019’a Ertelendi!

Fortnite'ın hesap birleştirme özelliği önümüzdeki yıla ertelendi.

Günümüzün en çok oynanan hayatta kalma oyunu olan Fortnite, oyunculara sunmaya hazırladığı yeni özelliğini 2019’a ertelendi.

Fortnite Battle Royale Hesap Birleştirme Özelliği 2019’a Ertelendi 2

Geçtiğimiz günlerde 200 milyon oyuncu sayısını geride bıraktığını açıklayan Fortnite, 28 Eylül’de resmi web sitesi üzerinden yapılan bir duyuru ile oyuncuların yüzünü güldürmüştü. Epic Games tarafından yapılan duyuru da oyunculara yakında hesap birleştirme özelliğinin sunulacağından bahsediliyordu. Oyuncular bu sistem sayesinde birden fazla konsola bağlı hesaplarını birleştirerek mevcut olan içeriklerini hesaplar arasında transfer edebilecekler.

Epic Games tarafından yapılan açıklama oyuncuların yüzünü güldürmüştü. Konuyla ilgili dün yeni bir detay ortaya çıktı. Epic Games dün yaptığı açıklama da hesap birleştirme özelliğinin 2019’a ertelendiğini belirtti. Yapılan açıklama da özetle oyuncuların hesaplar arasındaki içerik transferlerinin başarılı bir şekilde yapılabilmesini test etmek istedikleri belirtiliyor. Yani geliştirici ekip bu özelliği deneyecek kusursuz çalıştığından emin olduktan sonra oyunculara sunacak. Hesap birleştirme özelliğinin ne zaman geleceği konusunda herahngi bir tarih yer almazken 2019 yılı hedef olarak gösteriliyor.

Yeni özelliğin hayata geçmesi ile Epic Games resmi web sitesi üzerinden bu işlemin nasıl yapılacağını detaylı bir şekilde anlatacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.