Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite Battle Royal, Bir Günde Bir Milyon Oyuncuya Ulaştı!

PUBG'nin çakması olarak ün kazanan Fortnite Battle Royal, sadece 24 saatte 1 milyon oyuncu sayısına ulaştı.

PUBG çakması olarak eleştirilerin hedefi olan Fortnite Battle Royal, Salı günü tüm platformlar için ücretsiz olarak yayınlanmıştı. Yayınlanmasıyla birlikte yoğun ilgi kaynağı olan Fortnite hakkında ilk bilgiler gelmeye başladı.

Fortnite Battle Royal Bir Günde Bir Milyon Oyuncuya Ulaştı 1

Fortnite Battle Royal moduyla adeta PlayerUnknown’s Battlegrounds’ın kopyası olduğu yönünde eleştirilerin hedefi olmuştu. Hatta bu konuda en büyük eleştiri PUBG’nin geliştiricisi olan BlueHole’den gelmişti. BlueHole, Fortnite Battle Royal geliştiricisi olan Epic Games’i tehdit etmiş ve oyunun yapısını değiştirmesini belirtmişti.

Tehditlere ve eleştirilere aldırış etmeyen Epic Games, Salı gecesi Fortnite Battle Royal’i PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için ücretsiz olarak yayınladı. Yayınlanmasının ardından yüz binlerce oyuncu tarafından indirilen yeni PUBG, bugün açıklanan bilgilere göre bir günde 1 milyon oyuncuya ulaşarak yeni bir rekora imza attı.

Fortnite Battle Royal Bir Günde Bir Milyon Oyuncuya Ulaştı 3

Fortnite’nin resmi Twitter hesabından atılan twite göre Battle Royal modu sadece 24 saat içerisinde 1 milyon oyuncuya ulaşmış ve geçen her dakika bu sayı artmaktaymış. PlayerUnknown’s Battlegrounds’ın herhangi bir indirime ve kampanya ya girmeden milyonlarca oyuncuya ulaştığını sizlere daha önce belirtmiştik. Fortnite Battle Royal modunun tüm platformlara ücretsiz olarak dağıtılması PlayerUnknown’s Battlegrounds’ın satışlarını etkileyecek gibi görünüyor. Hatta Battle Royal böyle devam ederse PlayerUnknown’s Battlegrounds’ın rekorlarını da elinden alabilir. Bu durum karşısında PUBG ne yapacak henüz bilinmiyor. Ancak şuan için herhangi bir indirime gidecek gibi görünmüyor.

Fortnite Battle Royale - Gameplay Trailer (Play Free Now!)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.