Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite Basketbol Potaları Nerede?

Fortnite'da futbolun ardından basketbol vakti başladı.

Fortnite’da farklı potalarda nasıl basket atacaksınız? Epic Games oyunun beşinci sezonunda adanın farklı yerlerine sporla ilgili kısımlar ekledi ve farklı potalara basket atarak bu haftanın tüm Battle Starlarını alma şansınız var.

Fortnite basketbol potalari nerede1

Yarış pistleri, tenis kortları ve golf sahaları bu sezon sadece Paradise Palms ya da lüks Lazy Links’te değil, adanın her kısmında yer alıyor. Üstelik hepsi bu kadarıyla da sınırlı değil, aynı zamanda basketbol yeteneklerinizi de geliştirebilirsiniz. Geçtiğimiz sezondaki futbol özellikleri gibi bu sezonda da basketbol yer alıyor ve karşılığında Battle Star alıyorsunuz.

Fortnite 5. sezon 2. hafta challengelarını tamamlamak istiyorsanız, farklı potalara basket atmanız gerekiyor. Bu noktaların nerede oldduğu blmeyenler için de böyle bir yazı hazırlamaya karar verdik ve sizler için pota yerlerini belirledik. Aşağıdaki görselde kırmızı noktayla işaretlenmiş alanlara inerek farklı basket potalarına erişebilirsiniz.

Henüz ne kadar Fortnite basketi atmanız gerektiğini bilmiyoruz fakat sonuçta haritadaki tüm potaların yerini bildiğinizde işiniz daha kolay olacak ve görevi tamamlayabileceksiniz. Unutmayın ki basketbolu açabilmek için oyunda en az 11. seviye olmanız ve Battle Pass’e ihtiyacınız olacak. Ardından görevi tamamlayabileceksiniz.

Fortnite basketbol potalari nerede 2

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.