Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite, Android Platformuna Geldi

Fortnite artık mobil platform için Google play store'dan indirilebilir.

Fortnite tıpkı PUBG ve geçtiğimiz ay piyasaya çıkmış olan Call of Duty: Warzone gibi en çok oynanan battle royale oyunlarından biridir. Fortnite, Epic Games tarafından piyasaya sürülmüş ve dünya genelinde milyonlarca oyuncusu olan ve istikrarlı içerik yenilemesi ile kitlesini elinde tutmayı başarmıştır.

Fortnite Android Platformuna Geldi

Epic Games, Google ile anlaşmasının ardından Fortnite’ı Google Play Store’da yayınladı. Tüm zamanların en çok oynanan ücretsiz battle royale oyunlarından biri olan Fortnite, geliştirici firma olan Epic Games’in Google ile anlaşmasının ardından oyunu Google Play Store‘da yayınlamaya başladı.

Uzun bir süredir Fortnite oyuncuları mobile platform’da bulunan oyunu Google ile anlaşamamasından dolayı dijital ortam’da sadece resmi sitede bulunan QR kodu ile taratıp indirip oynayabiliyorlardı ancak Epic Games sonunda Google ile anlaşarak bu soruna bir çözüm buldu.

Android cihazlar için 7.1 ve daha üstü sürümler için indirilebilir olan oyunu tıpkı orijinal oyunda ki gibi tek başınıza ya da arkadaşlarınız ile birlikte oynayabiliyor olacaksınız.

Eğer sizde oyunu telefonlarınızdan oynamak istiyorsanız buraya tıklayarak oyunun Google Play Store sayfasına giderek indirip oyunun keyfini çıkarabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.