Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite Ahşap Tavşanı Ziyaret Et Görevi Nasıl Yapılır?

Fortnite'da ahşap tavşanı bulun.

Fortnite ahşap tavşan nerede? Epic Games’in popüler battle royale oyununda diğer oyuncuları avladık, inşaat materyalleri topladık, birbirinden garip yapılar inşa ettik ve saatlerce zombi öldürdük. Fakat ahşaptan yapılmış bir tavşanla pek sık karşılaşmıyoruz. Şimdi de sırada Fortnite ahşap tavşanı ziyaret et görevi var.

Fortnite ahsap tavsani ziyaret et gorevi nasil yapilir 1

Fortnite 8. sezon 6. hafta devam ederken, görevlerde garip hayvanları ziyaret etmemiz isteniyor. Bunlardan birisi de ahşaptan yapılmış olan tavşan heykeli. Bu görev ücretsiz olduğu için teknik olarak tamamlamanız için Savaş Bileti’ne ihtiyacınız yok. Fakat Battle Pass sahibi olanları daha çok kozmetik eşya bekliyor.

Bu büyük, ahşap ama şaşırtıcı şekilde sevimli tavşanı bulup görevi tamamlamak için haritanın batı bölgesine, en uca gitmeniz gerekecek. Biz de görevi nasıl tamamlayacağınızı göstererek işinizi kolaylaştıracağız.

Fortnite Ahşap Tavşan Yeri

Bu 6. hafta görevi için haritanın batı tarafına gitmemiz gerekiyor. Bunun için en kestirme yol olarak savaş otobüsünden atlayabilir ve Snobby Shores ile Haunted Hills ortasındaki kısma atlayabilirsiniz. Zaten inerken büyük ihtimalle tepedeki büyük ahşap tavşanı göreceksiniz.

Aşağıdaki haritadan da tam yerini gösterdik, bol şans!

Fortnite ahsap tavsani ziyaret et gorevi nasil yapilir 2

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.