Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite 7. Sezon Yükseltme Tezgahları Nasıl Bulunur ve Kullanılır?

Bu içeriğimizde, 8 Haziran’da startı veren Fortnite 2. Bölüm 7. Sezon’da yükseltme tezgahlarını nasıl bulabileceğinizi ve kullanabileceğinizi sizlerle paylaşıyoruz.

Uzaylı istilasını konu alan Fortnite 7. Sezon, dün itibarıyla resmen başladı. Muazzam ölçekte yenilik barındıran yeni sezon, gizemli uzaylı silahlarından uçan dairelere, Superman ve Rick Sanchez görünümlerinden yeni Battle Pass sistemine kadar tonla içeriği bizlere takdim ediyor.

Fakat biz bu içeriğimizde, Fortnite 7. Sezon Yükseltme Tezgahları nasıl kullanılır ve bulunur? sorularını cevaplayacağız. Bu sezon, yeni haritada sabit konumlarda tezgahlar görünüyor. Kullanmak için elinizdeki silahla bir Yükseltme Tezgahı’na yaklaşın. Ardından öğeyi bir sonraki aşamaya (yeşilden maviye vb.) yükseltmeniz için bir uyarı alacaksınız. Her yükseltme bir miktar altına mal oluyor.

Fortnite yükseltme tezgahları

Tam bu noktada küçük bir tavsiye vermem de yarar var. Erken sezon görevi olan “üç silahı yükselt” görevini tamamlamak ve altından tasarruf etmek için sıradan eşyaları yaygın olmayan öğeleri belirten yeşile yükseltebilirsiniz. Diğer seviyelerden daha ucuzdur ve görevi tamamlamak için toplamda sadece 600 altına mal olur.

Fortnite sezon 7

Öte yandan Fortnite Yükseltme Tezgahları yok edilebiliyor. Bu yüzden haritada tezgah olması gereken ancak olmayan bir yere giderseniz bunu aklınızda bulundurmanızda fayda var.

Ek olarak, Fortnite 7. Sezon Yükseltme Tezgahları’na ihtiyaç duymadan kendi üretiminizi yapmanıza da imkan tanıyor. Bunun için NPC’lerden altın karşılığında ve savaş alanı çevresinde satın alabileceğiniz somun ve cıvataları kullanmanız gerekiyor.

Fortnite sezon 7 uzaylılar

Bu yeni üretim malzemesiyle adanın geçmişinden tanıyabileceğiniz silahlar üretebilirsiniz. Taarruz Tüfeği’ni Seri Taarruz Tüfeği’ne, Hafif Makineli Tüfek’i Hızlı Atışlı Hafif Makineli Tüfek’e ya da Pompalı Tüfek’i Levyeli Pompalı Tüfek’e dönüştürmek için somun ve cıvata kullanabilirsiniz.

Tıpkı önceki sezonlarda olduğu gibi, envanterinize erişmek için PC’de “I” konsollarda yukarı yön tuşuna basın. Ardından işlemi başlatmak için üretim sekmesine gidin. Fortnite 7. Sezon hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.