Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite 5.1 Güncellemesi İle Yeni Sorunlar Geldi

Fortnite Ghost Peek problemini çözerken başka problemlere maruz kalmış durumda.

Fortnite; oyun içi doğum günü pastalarıyla, yeni eşyalarla, yeni ifadelerle, yeni görevlerle birinci yılını kutluyor. Ancak oyunda bir sorun var. Ghost Peeking adı verilen bu sorun, kullanıcıların siperden kafalarını çıkarmadan ateş edebilmesini sağlıyor. Bu, siperin arkasında duran birinin sizi öldürmesine yol açabiliyor. Epic Games ekibi aylardır sorunu çözmeye çalışıyordu ancak şu an karışık bir durum ortaya çıktı.

Fortnite 5.1 Guncellemesi İle Yeni Sorunlar Geldi

Eğer siperinden kafasını çıkarmamış olmasına rağmen sizi vuran bir düşmanla karşılaştıysanız, Epic ekibinden Nick Donaldson Reddit’te yaptığı paylaşımla durumu açıklıyor. Sarı çizgi, sizin görüşünüzün tam ortasından gidiyor, yeşil çizgi ise mermilerinizin gittiği rotayı gösteriyor. Bu hata sayesinde kafanızı çıkartmadan düşmanı vurabiliyorsunuz.

Epic Games, bu sorunu çözdüğünü söyledi. Ancak görünüşe göre yeni bir problem ortaya çıkmış durumda. Bir Reddit kullanıcısı olan Grass—Tastes_Bad, aşağıdaki görseli paylaştı. İddiasına göre bazı kozmetik ürünlerde, kozmetik ürünlerin parçaları nişangahı engelliyor ve görüşünüzü bozuyor.

Fortnite 5.1 Guncellemesi İle Yeni Sorunlar Geldi 1

Görebileceğiniz üzere bu büyük bir problem. Bu zamana kadar Epic Games, karşılaştığı sorunları başarılı ve hızlı bir şekilde çözmeyi başarmıştı. Ancak bu problem biraz uzun sürdü gibi görünüyor. Umarız ki bu problemin altından da başarıyla kalkabilirler.

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.