Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fort:Night Last Battleground Royale Survival Yayınlandı!

Fort:Night Last Battleground Royale Survival iki gün önce Android oyun severlere sunuldu.

Battle Royale oyunlarına artan ilgi beraberinde yeni oyunlarında piyasaya çıkmasına ortam hazırlıyor. PC ve konsoldan sonra mobil platforma da gelen Battle Royale oyunları keyifle oynanıyor.

FortNight Last Battleground Royale Survival Yayınlandı 2

Gamebook Studios tarafından geliştirilen ve mobil oyun severlere sunulan Fort:Night Last Battleground Royale Survival tamamen ücretsiz olarak yayınlandı. Modern FPS oyunları arasına iki gün önce katılan yapımda oldukça sürükleyici bir yapıda yer alıyor. 3D grafiklere sahip olan oyunda bizleri oldukça zengin bir içerik karşılıyor. Çevrimiçi ve çevrim dışı olarak oynanabilen yapım birbirinden farklı haritalara ve alanlara sahip olarak karşımıza çıktı.

Birbirinden farklı ve güçlü silah seçeneklerine sahip olan mobil Battle Royale oyunu tıpkı mobil PUBG’de de olduğu gibi uçaktan atlama sahnesi ile oyuncuları haritaya indiriyor. Haritaya iniş yapan oyuncular binalarda ve özel bölgelerde silahları alarak birbirleri ile mücadeleye başlıyorlar. Oyun içerisinde mermi, sargı bezi, bomba, çelik yelek ve kostüm gibi çeşitli kozmetik ürünler yer almaktadır. Özellikle sargı bezi oyuncuların işlerini kolaylaştırmakta ve daha fazla yaşama şansı tanımaktadır.

FortNight Last Battleground Royale Survival Yayınlandı 3

Oyunu Android platformuna buradan indirebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.