Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Forsaken Remastered Bu Ay Çıkıyor

Forsaken Remastered sürümüyle yeniden geliyor.

Geride bıraktığımız Ocak ayında Forsaken’ın remaster sürümünün çıkacağına dair söylentiler çıkmıştı. Bu oyunun hayranlarını heyecanlandırırken, bugün de yapımcı firma Nightdive Studios tarafından resmi açıklama geldi ve Forsaken Remastered doğrulandı. Beklenen oyun Forsaken Remastered 31 Temmuz tarihinde satışa çıkacak ve aşağıdan da duyuru fragmanını izleyebilirsiniz.

forsaken remastered bu ay cikiyor 1

Forsaken bilimin kontrolden çıktığı, distopik bir evrende geçiyor. Bilinen tüm dünyalardan toplanan yağmacıların kalan teknolojiyi ele geçirmek için dünyayı yağmalamaya geldiği oyunda yeraltı tünelleri de bulunuyor ve oyuncular otomatik savunma sistemlerini aşarak buralardan geçmek zorunda kalıyorlar. Her bir Forsaken bölümünde ise gizlenmiş çeşitli hazineler bulunuyor.

Forsaken çıktığı dönemde yeni satışa çıkan 3D hızlandırıcılı ekran kartı donanımlarının özelliklerini tam anlamıyla kullanan ilk oyunlardan birisiydi. 3DFX Voodoo ve PowerVR gibi teknolojiler o dönem Forsaken ile tanıtılmıştı ve o yıllarda gerçekten etkileyici görsel efektlere sahipti.

Şimdi ise Forsaken Remastered’ı yıllar sonra yenilenmiş grafikler ve kontrol şemasıyla tekrar oynayabileceğiz. Oyunun yayınlanan ilk tanıtım fragmanını ise aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler!

Forsaken Remastered - Nightdive Studios Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.