Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fornite’a Ray Tracing Ve DLSS 2.0 Desteği Yarın Geliyor

Daha önce açıklanan RTX ve DLSS 2.0 desteği yarından itibaren Fortnite'a gelmiş olacak. Bu güncelleme ile birlikte Fortnite oyuncuları RTX deneyimini yaşayabilecekler.

Geçtiğimiz haftalarda NVIDIA, Fortnite‘a hem DLSS 2.0 hem de Ray Tracing desteği geleceğini açıklamıştı. Epic Games‘in sevilen popüler Battle Royale oyunu Fortnite’a merakla beklenmekte olan RTX güncellemesi nihayet yarın geliyor. Ayrıca NVIDIA, Fortnite’a gelecek olan RTX desteği ile birlikte aynı gün GeForce Game Ready sürücüsünün yeni bir versiyonunu yayınlayacak.

Fornitea Ray Tracing Ve DLSS 2.0 Destegi Yarin Geliyor 1

NVIDIA Işın izleme ayarları ile birlikte, Fortnite’daki su kütlelerine ve diğer uygun şekilde yansıtıcı yüzeylere gerçekçi, hassas yansımalar ekler. Oyun ayrıntılarını, karakterleri, düşmanları, silah efektlerini ve daha fazlasını oyun haritasının her yerine mükemmel bir şekilde yansıtılmış şekilde görebilirsiniz. Işık ve diğer kaynaklar yakındaki yüzeylere ve nesnelere doğru bir şekilde yansıtılacağından oyun görünümü daha da dinamik hale geldiğinden iyileştirilmiş aydınlatma deneyimini yaşayabileceksiniz.

RTX ON ile birlikte ayrıca Işın izleme etkinleştirildiğinde Fortnite’ın dinamik gölgeleri, gölge kaynağına olan mesafe arttıkça doğru yumuşama ile sahne boyunca gerçekçi bir şekilde uzanmalarını sağlayan önemli bir görüntü sağlar. Günün saati değiştikçe, etkili bir şekilde sonsuz hassasiyetle dinamik olarak güncellenir.

Yarından itibaren hem oyununuzu güncellemeyi hem de GeForce Game Ready sürücünüzü güncellemeyerek RTX deneyimini yaşayabilirsiniz. Unutmayın bu ayarlara yalnızca RTX ekran kartı desteğine sahip olan oyuncular erişebilecek.

Fortnite | Official GeForce RTX Reveal Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.