Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fornite’a Jetpack ve Tüfek Modu Yeniden Geliyor!

Fornite sevilen modu ile yeniden oyuncu karşısına çıkıyor.

140 milyon oyuncu tarafından indirilen ve hemen hemen her platformda deli gibi oynanan Fortnite yine oyuncuların yüzünü güldürüyor.

Fornite’a Jetpack ve Tüfek Modu Yeniden Geliyor 2

Dünyanın en çok oynanan oyunlarından birisi olan Fortnite oyunculara sunduğu birbirinden farklı modlar ile yeni eğlenceler sunuyor. Geçtiğimiz haftalarda oyuna kısa süreliğine gelen Jetpack ve Tüfek modu yeniden oyunculara sunulmaya hazırlanırken oyuncuları da büyük bir heyecan kapladı. Oyuncuları gök yüzüne çıkaracak olan bu mod oyunculara rekabet dolu da bir atmosfer sunuyor.

Geçtiğimiz haftalarda oyunculara etkinlikte kısa süreliğine sunulan Jetpack ve Tüfek modu oyuncular tarafından oldukça beğenilmişti. Bizleri yeniden gökyüzü üslerine çıkacak olan bu mod zorlayıcı özelliklere de sahip oalcak. Oyuncular bu modda sırtlarında Jetpack ellerinde tüfekler ile uçarak savaşacak ve hayatta kalmaya çalışacaklar. Dileyen oyuncular istediği silahı alacak ve bu durum Jetpack’in performansını etkilemeyecek. Daha önce hileler ile gündeme gelen bu mod yeni güvenlik kurallarına da sahip olacak.

Geliştirici ekip fikrini değiştirerek bu modu yeniden bizlere sunmaya hazırlanırken oyunun 6’ncı sezonu da 25 Eylül’de başlayacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.