Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fornite: Bölüm 2’nin Gelecek Sezonu Tekrar Ertelendi

Twitter'da bir kullanıcının yazdığı tweet'e göre Fornite: Bölüm 2'nin çıkış tarihi ertelendi.

Epic Games tarafından açıklanan 1. sezonun bitiş tarihi Aralık 2019‘un ortasındaydı fakat henüz yeni sezona geçmek için hazır olmadıklarını söyleyen geliştirici ekip, bölüm 2’nin çıkış tarihini daha önce 6 Şubat tarihine ertelemişti.

Fornite Bölüm 2nin Gelecek Sezonu Tekrar Ertelendi 1

Fortnite, Epic Games tarafından geliştirilen ve dünyanın en popüler Battle Royale oyunlarından biri. Geçtiğimiz günlerde, TikTok uygulamasıyla yaptıkları iş ortaklığında Emote Royale adında bir yarışma düzenlediler. Oyuna eklenmesi için kullanıcılardan, TikTok uygulaması üzerinden kendi yaratıcı danslarını yapmalarını ve yayınlamalarını istemişlerdi. Bugün sonuçlanan yarışma’da kimin kazandığı ise henüz açıklanmadı. Haberin detaylarını buradan okuyabilirsiniz.

PcgamesN‘nin haberinde , Twitter’daki güvenilir veri madencisi olan Hypex‘e göre Fortnite: Bölüm 2’nin 1. sezonun çıkış tarihinin 6 Şubat‘tan 20 Şubat‘a güncellendiğini söyledi. Fakat bunun doğruluğuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Eğer çıkan sızıntı haberi doğruysa, bunun nedenlerinin ne ile ilgili olabileceği hakkında ki bilgiler sadece spekülasyondan ibaret. Ancak gerçek olan ise 20 Şubat itibari ile çıkış yapacaksa oyuncuların 1 hafta yerine 1 ay bekleyecek olması.

Henüz doğrulanmış olmasa da, muhtemelen önümüzdeki Fortnite sezonunun gelişiyle ilgili bu sızıntı doğru olabilir. Şimdi bir çok kullanıcı Epic Games tarafından gelecek olan resmi duyuruyu bekliyor.

https://twitter.com/HYPEX/status/1220352722081239045

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.