Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

For Honor’ın Cadılar Bayramı Etkinliği Duyuruldu!

For Honor'dan Cadılar Bayramı temalı yeni bir etkinlik geldi.

2017’den bu yana milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam eden For Honor hem konsol hem de bilgisayar platformunda satışlarına devam ederken oyunun Cadılar Bayramı temalı etkinliği duyuruldu.

For Honor’ın Cadılar Bayramı Etkinliği Duyuruldu 2

Günümüzdeki oyunların büyük bir kısmına gelen Cadılar Bayramı etkinlikleri ile şu sıralar oyuncular keyifli zaman geçirmeye devam ediyorlar. For Honor’da geleneğini bozmadı ve her yıl olduğu gibi bu yıl da oyuncuların Cadılar Bayramı temalı etkinliğini ve içeriklerini sundu.

Altchar’ın haberine göre Ubisoft’un milyonlarca satan oyunu For Honor’a Cadılar Bayramı etkinliği ve içerikleri gelmiş. Hem içerik hem de ödüller ile oyunculara eğlenceli anlar sunacağı ifade edilen etkinlik başlarken etkinliğin bitiş tarihi ise 1 Kasım 2019 olarak duyurulmuş.

Tüm platformlarda yayınlanan ve şuanda erişilebilir olan etkinlik süresince oyuncular oyun içerisinde korkunç figürler ve Cadılar Bayramı temalı çok sayıda yeni içerik ile karşılaşacaklar. 1 Kasım’a kadar devam edecek olan etkinlikte oyuncular Worldworld eşya paketine de erişebilecekler. Tabii bu paket ücretli olacak. Worldworld paketini oyuncular 4 Kasım’a kadar satın alabilirler.

FOR HONOR - KŁY ZAŚWIATÓW - ZWIASTUN WYDARZENIA HALLOWEEN

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.