Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

For Honor Yeni Güncellemesi İle Yeni Bir Harita Alacak!

For Honor, 31 Ocak'ta yeni bir harita ve yeni bir karakter alacak.

Ubisoft’un milyonlara ulaşan oyunu olarak yıllardır oynanan For Honor yeni bir güncelleme duyurusu ile gündeme geldi. Yapım 31 Ocak’ta büyük bir güncelleme alacak.

For Honor Yeni Güncellemesi İle Yeni Bir Harita Alacak 2

Tek oyunculu ve çok oyunculu olarak oynanabilen For Honor ilk kez 2017 yılında konsol ve bilgisayar platformunda görülmüştü. Yıllardır sayısız güncelleme alan yapım oyuncu kitlesini de artırmaya devam etti. 2019’a girmemiz ile yeni bir güncelleme duyurusu yapan oyun, 31 Ocak’ta yeni bir güncelleme alacak. Güncelleme ile oyuna yeni bir karakter ve buna ek olarak yeni bir harita eklenecek. Oyuna gelecek olan karakterin ismi Black Prior olarak duyurulurken haritanın ismi ise Harbour olarak belirtildi.

Altchar’ın yapmış olduğu haberle öğrendiğimiz bu gelişme aynı zamanda oyuna bazı düzeltme ekleri de getirecek. Geçtiğimiz haftalarda da oyuna yeni bir güncelleme geleceğini ancak içeriklerin ne olduğunu bilmediğimizi belirtmiştik. Altchar’ın yapmış olduğu haber ile oyuna gelecek olan içerikler de belli oldu. Oyuna gelecek olan harita bir liman haritası olacak. 2.04 sürüm numarasına sahip olan güncelleme alacağı düzeltme ekleri ile daha iyi bir oynanış içeriklerine sahip olacak.

Ayrıca oyuna yeni gelecek olan Black Prior karakterini oyuncular yeni harita olan Harbour üzerinde deneme fırsatı bulacaklar. Bu harita farklı modlarda da oynanabilecek. Yeni karakter savunma uzmanı olarak karşımıza çıkacak ve güçlü yeteneklere sahip olacak.

Güncellemenin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.