Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

For Honor 2 Gün Sonra Yeni Bir DLC Alacak!

For Honor yeni bir genişleme almaya hazırlanıyor.

2017’nin başarılı oyunlarından birisi olan For Honor 17 Ekim’de yeni bir genişleme paketi alacak. Konsol ve bilgisayar platformu için yayınlanacak olan genişleme cepleri yakacak.

For Honor 2 Gün Sonra Yeni Bir DLC Alacak 2

Yeni genişleme paketi ile birlikte oyunculara 28 bin çelik deerinde 1 elit kıyafet sunulacak. Oyuncular 4 yeni kahramana erişerek daha geniş dünyalara hükmedebilecekler. Solo ve koop olarak oynanabilen başarılı yapım bizlere sonsuz bir PvE deneyimi sunarak oyunculara kahramanlarını da yükseltme imkanı veriyor. Steam’de 104.99 TL olarak satılan yeni genişleme paketi şuan ön siparişlere açık bir şekilde satışlarına devam ediyor.

Genişleme ile oyunculara yeni oynanış modları da sunulacak. 4 yeni kahramanın yetenekleri de birbirinden farklı olacak. Oyuncular bu kahramanlar ile farklı savaşlara ve mücadelelere dahil olarak hayatta kalma mücadelesi verecekler. Yeni içerik ve özellikler ile oyun da orta çağ savaşları daha etkili bir hal alacak. Daha zengin bir hikayeye kavuşacak olan yapım tek oyunculu ve çok oyunculu yapısı ile dünyanın çeşitli yerlerinde tutkuyla oynanmaya devam ediyor.

For Honor’ın Marching Fire Expansion genişlemesi 17 Ekim’de karşımıza çıkacak.

For Honor: Marching Fire Free Update & Expansion Editions | Trailer | Ubisoft [NA]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.