Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

For Honor 1 Nisan Temalı Bir Etkinliği Oyuncularına Sundu!

For Honor'ın yeni etkinliği duyuruldu.

Konsol ve bilgisayar platformunda milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam eden For Honor, 1 Nisan temalı bir etkinliği oyuncularına sundu. Oyuncuların yüzünü güldürecek olan etkinlikte tavşanlar ile savaşlara katılacağız.

For Honor 1 Nisan Temalı Bir Etkinliği Oyuncularına Sundu 2

Ubisoft’un başarılı oyunları arasında yer alan For Honor günümüzde güncelleme almaya devam ediyor. Steam’de bilgisayar oyuncuları tarafından ‘karışık’ olarak değerlendirilen For Honor, 1 Nisan temalı etkinliği ile yine yüzleri güldürüyor. Altchar’ın yapmış olduğu haber ile edindiğimiz bilgilere göre Ubisoft orta çağ temalı oyunu olan For Honor için ilgi çekici bir içerik sunmuş. Yeni içerikler ile oyuncular tavşanlara karşı savaşlacaklarmış.

24 süreye sahip olacak olan bu etkinlikte oyuncular tavşanlara karşı mücadele edecekler. 1 Nisan Pazartesi günü saat 19:00’da başlayacak olan etkinlik, 2 Nisan Salı günü saat 08:00’de sona erecek. Etkinliğe katılan tüm oyuncular yakın dövüş paketi ile ödüllendirilecek. Tabii etkinlik içerisinde farklı hediyeler de kazanılabilecek. Ayrıca etkinlik sırasında For Honor’ın üçüncü yılında dair özel içerikler de karşımıza çıkacak.

2019 yılında da sayısız güncelleme ve içerik alacak olan yapım, 1 Nisan etkinliği ile oyuncuları bir nevi güldürmeyi hedefliyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.