Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Football Manager’ın Eski Sürümlerinin Neden Satın Alınamadığı Açıklandı

Football Manager'ın eski sürümlerinin neden satın alınamadığı konusunu merak ediyorsanız işte cevabı.

Football Manager 2020 şu anda satın alabileceğiniz en son çıkmış olan seri oyunudur. Bu çok büyük bir anlaşma gibi görünmeyebilir, ancak yine de Call of Duty‘in veya hatta FIFA‘nın eski kopyalarını satın alabileceğinizi düşündüğünüzde, biraz garip hissetmeye başlatıyor.

Football Managerın Eski Sürümlerinin Neden Satın Alınamadığı Açıklandı 1

Görünüşe göre, futbol yöneticilerini geçmişten satın alamamanın çok basit bir nedeni var: lisanslar. Oyun direktörü Miles Jacobson, “Lisanslarımız eski sürümlerde tükendi, bu yüzden ücretli veya ücretsiz olsun, onları kullanamayız” diyor. Jacobson’a göre bunun da değişme şansı yok “Lisanslar yenilenemez. Fiyatlı bir şey değil. Bu bir hak.”

Haberler büyük olasılıkla yeni oyunların eski, basit oyunlarını tercih eden ve daha derin ama daha talepkar olan dizi hayranlarını hayal kırıklığına uğratacak. Geçtiğimiz günlerde haberinide yaptığımız üzere Football Manager 2020 Steam’de 1 haftalığına ücretsiz olmuştu ve oyunun yayıncısı olan Sports Interactive bu ücretsiz oynama süresini 1 hafta daha uzatarak toplam’da 2 hafta gibi bir süre oyuncuların oyunu ücretsiz olarak oynamasına olanak tanımıştı.

Ayrıca Miles Jacobson Twitter üzerinden bu durumu bir kullanıcıya cevap niteliğinde vermiş oldu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.