Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Football Manager 2020’yi 1 Milyon Fazla Oyuncu Ücretsiz Olarak Aldı

Geçtiğimiz hafta Perşembe gününden itibaren Epic Games Store üzerinden bir haftalık süreç boyunca ücretsiz olan Football Manager 2020'yi 1 milyon fazla oyuncu ücretsiz olarak aldı.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz hafta Football Manager 2020‘nin ücretsiz olarak Watch Dogs 2 ile birlikte Epic Games Store üzerinden verildiğinin haberini yapmıştık. Oyun Epic Games Store üzerinden hala ücretsiz olarak 24 Eylül 2020 tarihine kadar alınabilir durumda. Eğer sizde oyunu hala almadıysanız, Epic Games Store’a girebilir ve Football Manager 2020’yi ve Watch Dogs 2 oyunlarını ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Football Manager 2020yi 1 Milyon Fazla Oyuncu Ucretsiz Olarak Aldi 1

Sports Interactive tarafından geliştirilen ve SEGA tarafından yayınlanan Football Manager 2020, Epic Games Store’da ücretsiz olarak sunuluyor. Twitter’da Miles Jacobson yaptığı açıklama ile birlikte Football Manager 2020’nin Epic Games Store’da ücretsiz olmasının ardından ilk 24 saatte 500.000 oyuncu tarafından ücretsiz olarak alındığını duyurdu. Bu açıklamanın ardından ise Miles Jacobson bugün yaptığı açıklama ile birlikte 1 milyonun üzerinde PC oyuncusunun oyunu ücretsiz olarak alarak kütüphanelerine eklediğini söyledi.

Elbette bu sayıların tamamı tekil kişilere işaret etmiyor. Bazı kullanıcılar açmış oldukları birden çok fazla hesap ile oyunu almış olabilir. Yine de Futbol simülasyonu oyunları arasında en popüleri olan Football Manager’dan daha azı olması beklenmiyordu.

Eğer Football Manager 2020 ve Watch Dogs 2‘yi henüz almadıysanız buraya tıklayarak oyunların ücretsiz kopyalarını alabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.