Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Football Manager 2020 Lansmanından 4 Ay Sonra Tüm Zamanların Oyuncu Rekorunu Kırdı

COVID-19 FM 2020'nin oyuncu sayısını artırdı.

Dünyanın en iyi futbol menajerlik oyunu olarak her yıl birbirinden farklı sürümler ile karşımıza çıkmaya devam eden Football Manager serisi en yeni oyunu olan Football Manager 2020 Kasım 2019’dan bu yana oynanıyor.

Football Manager 2020 Lansmanından 4 Ay Sonra Tüm Zamanların Oyuncu Rekorunu Kırdı 2

Her yıl olduğu gibi bu yıl da oyuncuların beklentisini karşılamayı başaran Football Manager 2020 179.00 TL olan fiyat etiketini geçtiğimiz aylarda 199.00 TL’ye çıkarmıştı. Günümüze kadar bilgisayar oyuncuları tarafından ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilen Football Manager 2020 bugün yüzleri güldürecek bir gelişme ile haberlere konu oldu.

PC Games N’in haberi ile edindiğimiz bilgilere göre FM 2020 yayınlanmasından tam 4 ay sonra eş zamanlı oyuncu sayısında adeta bir patlama yaratmış ve kendi rekorunu kırmış. COVID-19 yani Corona Virüsü salgını nedeniyle evden dışarı çıkmayan oyunseverler birçok oyunu oynamaya başlamışlar. Habere göre FM20’nin oyuncu sayısında yaşanan bu patlamanın da sebebi bu virüs salgınıymış.

Oyun direktörü Miles Jacobson, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda FM20’nin 84.063 eş zamanlı oyuncu tarafından oynanmaya devam ettiğini belirtmiş. Belirtilen oyuncu sayısına Steam Charts verilerinden yararlanılarak ulaşılmış.

Corona Virüsü oyuna olan ilgiyi artırmaya başladı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.