Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Football Manager 2019’un Yarım Sezonluk Demosu Yayınlandı!

Football Manager 2019'un demosu raflardaki yerini aldı.

SEGA’nın 2018 model oyunu olarak 2 Kasım’da hem mobil hem de bilgisayar oyuncularına sunulan Football Manager 2019 demo sürünümü de oyunculara sundu.

Football Manager 2019’un Yarım Sezonluk Demosu Yayınlandı 2

Steam’de 179.00 TL olarak futbol severlere sunulan Football Manager 2019 ile futbola dair fikirlerimizi uygulayabilecek ve eğlence dolu anlar yaşayabileceğiz. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan yapım demo versiyonunu da oyunculara sundu. Demo sürüm ile sınırlı bir içeriği oyunculara sunan yapım oyun hakkında fikir sahibi olmamızı sağlayacak içerikler sunacak. Fiyatı ile hem mobil hem de bilgisayar oyuncularının cebini yakan oyun demo versiyonunda bizlere yarım sezon sunacak.

Steam üzerinden ücretsiz olarak sunulan demo ile dileyen oyuncular Football Manager 2019’u satın almadan demo versiyonu deneyimleyebilecekler ve oyunu ücretsiz oynama fırsatı elde edecekler. Oyuncular demo versiyon ile sınırlı takımlar ile oynayabilecekler. Ayrıca yarım sezon boyunca oyuncular her istediklerini de oyun içerisinde yapma fırsatı elde edecekler. Tatmin edici özellikler ile günümüzün en gerçekçi futbol menajerlik oyunu olan FM19, modern futbolda yer alan VAR teknolojisi ile de daha gerçekçi bir yapıya büründü.

Dileyen oyuncular buradan demoyu indirebilirler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.