Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Football Manager 2019’da Sezon Ortasında Antrenman Kampları Düzenleyebileceğiz!

Football Manager 2019 2 Kasım'da yayınlanacak.

Yaklaşık 1 yıldır futbol severler tarafından merakla beklenen Football Manager 2019’un çıkışına artık sayılı günler kaldı.

Football Manager 2019’da Sezon Ortasında Antrenman Kampları Düzenleyebileceğiz 2

Diğer versiyonlarından daha fazla özelliğe sahip olacak olan Football Manager 2019 günümüzdeki maçların birebir aynısı olacak. Özellikle oyuna eklenen VAR sistemi daha adil kararlar alınmasında hem hakemi hem de oyuncuları tatmin edecek. Oyunda sezon ortasına doğru ilerledikçe menajerler antrenman kampları planlayabilecek, oyuncular ile daha detaylı ve akıllı sözleşmeler imzalayabilecekler.

Eğitim sisteminin de yer aldığı oyunda tam donanımlı 36 Bundesliga takımı da geçtiğimiz günlerde yerini aldı. Yapım içerisinde yorumlar da daha akıllı bir yapı içerisinde karşımıza çıkacak. Menajerlerin performansına bağlı olarak yorumlar olumlu ve olumsuz yönde yapılacak. Sözleşmeler de menajerlere oldukça detaylı bir  şekilde sunulacak. Oyuncular ara sezonda dilerlerse oyuncuların sözleşmelerinde değişiklikler yapabilecekler.

Genç oyuncuların gelişimleri de daha yakından takip edilebilecek. Oyundaki asistan da daha iyi bir yapay zekaya sahip olacak. Özellikle bazı oyuncuların neden takım için uygun olmadığı menajerlere en iyi şekilde açıklanacak.

#FM19 | VAR - New Feature | Football Manager 2019

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.