Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Football Manager 2019’da Geleceğin Yıldızları’da Yer Alacak!

Football Manager 2019'da yıldız oyuncuları keşfedebileceğiz.

2 Kasım’da futbol severlere sunulacak olan Football Manager 2019’de geleceğin yıldızları da yer alacak ve bu oyuncuları deneyimleme fırsatı elde edeceğiz.

Football Manager 2019’da Geleceğin Yıldızları’da Yer Alacak 2

Dünyanın en iyi futbol menajerlik deneyimini bizlere sunacak olan Football Manager 2019 resi Bundesliga lisansının tam versiyonunu da bünyesinde bulunduracak. Uzun süredir futbol severler tarafından sabırsızlıkla beklenen Football Manager 2019’da takım oyuncularımıza idmanlar yaptırabilecek, taktikler verebilecek ve onlarla birebir etkileşime girebileceğiz. Zengin bir dizi yeni seçenekler karşımıza çıkacak olan yapım dünyadaki gerçek futbolu yansıtmak için gerçek kulüpler ve hocalar ile yakından çalıştı.

Oyuna gelen yeni özellikler ile oyuncuların takımları üzerinde daha fazla kontrole sahip olması sağlandı. Oyuncular hem kendi taktiklerini hem de dünya kulüplerinin taktiklerini kullanabilecek ve maçlara çıkabilecekler. Ayrıca oyunculara da geniş bir talimat yelpazesi sunulacak.

Sports Interactive, Bundesliga ve Bundesliga 2 kulüpleri için resmi kulüplerle yeni lisans anlaşması imzaladı. Yani oyuncular Alman futbolunun en iyi 36 takımı üzerinde de kendi taktiklerini uygulayabilecekler. Rozetler, kitler ve oyuncu yüzleri, oyun serisinin tarihinde bir ilk olarak karşımıza çıkacak. Alman kulüplerinin ve liglerinin yer aldığı oyunda TÜRKÇE dahil olmak üzere 19 farklı dil desteği yer alıyor.

FM19’u oynamayı bilmeyenler içinde oyunculara öğretici niteliğinde bir eğitim sistemi verilecek. Yeni tasarımıyla dikkat çeken yapım 2018 yılına damga vurmaya hazırlanıyor.

Football Manager 2019’da Geleceğin Yıldızları’da Yer Alacak 3

Konuyla ilgili açıklama yapan Sports Interactive Direktörü ve Football Manager’ın patronu Miles Jacobson, “Geçtiğimiz yıl stüdyo olarak büyük bir değişimden geçtik. Ofisimizi taşıdık. Çalışma pratiklerimizi geliştirdik ve büyük bir zaman harcayarak ‘kuluçka’ döneminden geçtik. Futbol Manager’ı tüm bu çalışmanın sonucunda yeni özellikleriyle geliyor. Serinin son üyesi oyunseverlere farklı bir deneyim sunacak. Hepimiz FM’19’la ortaya çıkardığımız başarıyla gurur duyuyoruz ve oyunseverlerin yorumlarını duymak için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Football Manager 2019’da Geleceğin Yıldızları’da Yer Alacak 4

#FM19 | VAR - New Feature | Football Manager 2019

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.